#Uzaktan kontrol

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone  Aire 00:59

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone Aire

Akıllı ev ekosistemlerinin merkezindeki akıllı asistanlar evle ilgili tüm kontrolü cebinize getiriyor. Aevena'nın geliştirdiği Aire ev içinde otonom olarak uçabiliyor. Alexa ile entegre olabilen robot engelleri fark eder..

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare 00:44

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

Adana'da Makilik Alanda Yangın 00:59

Adana'da Makilik Alanda Yangın

Adana’nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu. Evlere ve Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokuluna yaklaşan yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları sürüyor...

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare 00:44

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manavgat’ta Korkutan Yangın 01:53

Manavgat’ta Korkutan Yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kum mevkiinde bulunan çöplük alanında akşam başlayan yangın gecenin ilerleyen saatlerinde kontrol altına alınabildi...

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti 04:25

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti

Batman’da 112 Acil Kontrol ve Komuta Merkezi’ne gelen birbirinden ilginç çağrılar, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor. Birbirinden ilginç çağrılar pes dedirtti...

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Avatar 2  Manifest Destiny  Teaser Trailer (2020) 02:35

Avatar 2 Manifest Destiny Teaser Trailer (2020)

Avatar 2: Manifest Destiny (2020) Fan Made Trailer: Bu Epik Fan'ı Kontrol Edin James Cameroons Yakında Çıkacak Sinema Avatar 2'nin Fragmanını Yaptı 2020'de Yayınlanacak Avatar 2...

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası 02:20

Marketi Birbirine Katan Kadın Hırsızın Polisle Yumruk Yumruğa Kavgası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia şehrinde kaçarken bir markette sıkışıp kalan kadın hırsızların polisle kavgası kameralara kaydedildi. Polis, büyük mücadele sonrası hırsızları yakalayarakolayı kontrol altına ..

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi 00:51

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ankara'nın yoğunluğu fazla olan hastanelerinin acilleri ile Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezini denetledi...

İber Yarımadası'nda Çıkan Yangınlarda En Az 35 Kişi Hayatını Kaybetti 01:00

İber Yarımadası'nda Çıkan Yangınlarda En Az 35 Kişi Hayatını Kaybetti

İber Yarımadası'nda alevler en az 35 can aldı. Ophelia Kasırgası'nın güçlü rüzgarlarıyla hızla yayılan yangınlar henüz kontrol altına alınamadı...

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu 00:27

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu

Rusya'nın St. Petersburg kentinde araçların arasından yola fırlayan ve sol tarafını hiç kontrol etmeyen kadına, hızla gelen bir cip çarptı. Ağır şekilde yaralanan kadın, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kald..

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı 00:55

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, Türk Telekom Stadyumu'na gitmek için Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünde toplanan Fenerbahçeli taraftalar taşkınlık çıkardı. Polisin biletleri kontrol etmesi ve üst aramasına tepki gös..

 PGW 2017 Trailer PS VR 01:15

PGW 2017 Trailer PS VR

Check out the trailer for Rec Room. ( Rec Room için römorku kontrol edin. )..

  • BETA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Hunter World  PGW 2017 Trailer PS4 02:15

Monster Hunter World PGW 2017 Trailer PS4

Check out the Announce Trailer for Monster Hunter World. ( Canavar Avcısı Dünyası için Duyuru Römorkunu kontrol edin )..

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe 02:28

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe

Hakkâri’de yürütülen operasyonda, yıllardır terör örgütü tarafından barınma alanı olarak kullanılan ve stratejik öneme sahip olan bölgeler teröristlerden arındırılarak kontrol altına alındı...

Koşu Bandında Koşan At 01:07

Koşu Bandında Koşan At

Türkler için en kutsal varlıklardan biridir at. Bir üniversite araştırması kapsamında atın koşarken nefes kontrol biçimi ve çeşitli bünyesel davranışları araştırması için koşu bandına çıkarmışlar. Bizim küheylan da veriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aç Sokak Köpekleri Çiftlikteki Hayvanlara Saldırdı 03:15

Aç Sokak Köpekleri Çiftlikteki Hayvanlara Saldırdı

Sarıyer’de başıboş dolaşan aç sokak köpekler çiftlikteki ineğe saldırarak yüzünü paramparça etti, veterinerlerin bakmak istemediği hayvan yaşam mücadelesi veriyor. Daha önce de 2 koyunu köpekler tarafından öldürülen çift..

Alvo Gameplay Trailer (VR Tactical Shooter Game 2018) 01:04

Alvo Gameplay Trailer (VR Tactical Shooter Game 2018)

Alvo Gameplay Trailer (Action FPS VR Game 2018) Platforms: PSVR with aim controller, Vive, Oculus. Release : 2018 ( ALVO Gameplay Trailer (Aksiyon FPS VR Oyunu 2018) Platformlar: Amaç kontrol cihazı olan PSVR, Vive, O..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini Urus Önizleme SABBIA Modu 00:30

Lamborghini Urus Önizleme SABBIA Modu

Lamborghini tarafından dünyadaki ilk Süper SUV olan Urus'un ön izlemesi, çöl kumuyla ve kumullarla sürüyor. Yüksek hız, mutlak kontrol...

  • BETA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeden Tabuta Giren Vatandaş 01:20

Ölmeden Tabuta Giren Vatandaş

Belediyenin dağıttığı tabutların sağlamlığını kontrol eden emekli öğretmenin tabutun içine girerek bir süre omuzlarda taşınması ilginç görüntü oluşturdu..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teknik Direktör 00:27

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teknik Direktör

Topu ustaca kontrol edip göğsünde yumuşatan adam meşin yuvarlağı sektirme arzusunu biraz abartınca arkasındaki buz kovasına takılarak düştü..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın 00:40

Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın

Gaziantep'teki bir tekstil fabrikasının elyaf işleme ve depo bölümünde yangın çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alındı...

Toyota T-Hr3 İnsan Hassasiyetine En Yakın Robot 02:22

Toyota T-Hr3 İnsan Hassasiyetine En Yakın Robot

Toyota'nın robotu artık bizim kadar hassas hareket edebiliyor Beraberinde gelen özel bir kontrol istasyonundan yönetilen insansı robot eklemlerinde yapılan iyileştirmeler ile hiç olmadığı kadar bize benziyor..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor 01:19

Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor

Bir Lamborghini ne yapar, Lamborghini? Lamborghini'nin Baş Kalite Sorumlusu Thomas Kolthoff, dünyanın ilk Süper SUV olan yaklaşmakta olan Urus için geliştirilen kalite kontrol prosedürlerini tartışıyor..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini Urus Terra Sürüş Modu Aktif 00:30

Lamborghini Urus Terra Sürüş Modu Aktif

Lamborghini Urus, her tür arazi için sürüş moduna sahiptir. Parlayan şehir sokaklarından zorlu off-road parçalarına kadar, dünyanın ilk Süper SUV'sı mutlak kontrol ve performans sunar. Terra sürüş modu: Off-roading, olm..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce