#Uzaktan kontrol

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Kayserispor 1-0 Bucaspor 00:57

Kayserispor 1-0 Bucaspor

Kayserispor 1-0 Bucaspor maçın geniş özeti..

Hayalet Köpek Balığı İlk Kez Görüntülendi! 01:29

Hayalet Köpek Balığı İlk Kez Görüntülendi!

Bilim insanları ilk defa bir hayalet köpek balığını görüntülemeyi başardılar. Dinozorlardan bile önce okyanus diplerinde yaşadığı bilinen hayalet köpek balığı 2 bin 42 metre derinlikte uzaktan kumandalı bir denizaltı t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı 01:37

Araçtaki Gizli Bölme Polisi Bile Şaşırttı

Beyoğlu'nda uygulama yapan polis ekipleri, bir aracın ön konsolundaki teybin altında bulunan, hidrolik sistemle ve uzaktan kumandayla açılan gizli bölmede 2 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi...

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

NUMB Official Trailer (2017) Indie Thriller HD 01:46

NUMB Official Trailer (2017) Indie Thriller HD

Mali sıkıntı içinde birkaç gizemli otostopçu bir çift onlar ortak gerekir çalıntı altın yol söz GPS koordinatlarını keşfetmek zaman paraları kurtarmak için uzaktan kış vahşi girmek için...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Almanya'nın Uygulamaları Geçmişteki Nazi'den Farklı Değil 01:36

Cumhurbaşkanı Almanya'nın Uygulamaları Geçmişteki Nazi'den Farklı Deği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'da arkadaşlarımızı konuşturmuyorlar. Ey Almanya, sizin demokrasiyle yakından uzaktan alakanız yok.Sizin şu andaki uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farklı değil. dedi...

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Oyuncak Araba 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Oyuncak Araba

Bu çizgi film okul öncesi çocuklar için. Peppe, Pocoyo ve Caillou sevenler Rubi ve Jojo'yu da sevecek. Rubi'nin uzaktan kumandalı bir arabası var. Arkadaşlarıyla bir yarış düzenliyor. Bakalım kim kazanacak..

 Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Arabalar! 04:48

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Araba

Leo kasasında bir sürü kasa taşıyor. Onlardan ne yapacak biliyor musunuz? Bunlar yol parçalar olmalı. Bu bir yarış pisti olacak! Oyuncak arabalar oynayabilirler. Leo oyuncakları ve uzaktan kumandalı arabaları buluyor. Ar..

Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi 02:35

Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi

Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktın gururumu Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yaramam artık..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular 02:59

Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular

Babaları asker olarak görev yapan lise öğrencileri Zeynep Ebrar Avcıoğlu ve Feyza Kılıç, babalarının şehit olma korkusu ile bir proje geliştirdi. Oluşturulan proje ile asker kızları, bomba imha uzmanlarının temas kurmada..

Nusr-Et'in Eti Bıçakla Havada Yakalayıp Şov Yapması 01:00

Nusr-Et'in Eti Bıçakla Havada Yakalayıp Şov Yapması

Nusret, paylaştığı videoda, et uzaktan fırlatılıyor ve eti bıçakla havada yakalıyor. Sosyetenin ünlü etçisi, etlere fısıldayan adam Nusret'in muhteşem gösteri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Malı Tuhaf Malzemeleri Deneyen 10:17

Çin Malı Tuhaf Malzemeleri Deneyen

Çin'den gelen tuhaf aletlerle iftar yemekleri yapmak çok kolay!'' diyen fakat iftarlık yemeklerle uzaktan yakından alakası olmayan malzemelerin kullanım alanlarını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeklerin Dondurma Yiyen Sahiplerini Gizli Gizli İzlemesi 00:32

Köpeklerin Dondurma Yiyen Sahiplerini Gizli Gizli İzlemesi

Ev içerisinde dondurma yiyen sahiplerini uzaktan bakışmayla takip eden köpeklerin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasıyla Dalga Geçen Hain Evlat 01:53

Babasıyla Dalga Geçen Hain Evlat

Uzaktan kumandayla babasına şaka yapan adama bol mada fakırla giren babasının komik hallerini izliyoruz. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..