#Uzay bilimleri

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hareketsiz video trendi uzayda 00:26

Hareketsiz video trendi uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ekibi de insanların canlı heykellere dönüştüğü Mannequin Challenge furyasına katıldı...

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor 01:19

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor

Yerli bir nanoteknoloji firması, 10 yıllık çalışmanın ardından nesneleri atomlarına kadar görüntüleyebilen mikroskop üreterek ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesine (NASA) satmaya başladı..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Uzaydan Türkiye 02:08

Uzaydan Türkiye

NASA astronotu Jeff Williams’ın Uluslararası Uzay İstasyonundaki görevi sırasında 400 km yukarıdan çektiği Türkiye görüntüleri...

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi 04:06

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi

Apple, Campus 2 isimli Apple Park'ın yeni görüntülerini takipçileriyle paylaştı.Uzay üssünü andıran kampüsün bir ay içinde tamamlanacağı söyleniyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mars'ta İlk Defa Görüntülendi 01:00

Mars'ta İlk Defa Görüntülendi

Mars'ta fırtına... Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Mars'ta ilk defa bir kum fırtınası görüntüledi...

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak 00:51

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak

İnternet devi Amazon'un sahibi Jeff Bezos her yıl Amazon'un 1 milyar dolarlık hissesini satarak sahibi olduğu uzay şirketi Blue Origin'i finanse edeceğini açıkladı. Bezos şirketi aracılığıyla uzaya 11 dakikalık turistik ..

  • Umut Tv tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA 01:53

Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA

NASA uzay çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ayın dünyadaki insanlar tarafından bakıldığında görülemeyen diğer tarafını kaydetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nasa'nın Mars'ta Gezegenler Arası Seyahat İçin Araç Geliştirmesi 01:09

Nasa'nın Mars'ta Gezegenler Arası Seyahat İçin Araç Geliştirmesi

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA gelecekte Mars’ta yapılacak gezegen seyahatleri için araç geliştiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü 00:33

Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü

Dünya genelinde büyük bir yankı uyandıran Güneş tutulması sırasında NASA'nın fotoğraf editörlerinden birisi olan Joel Kowsy, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun geçişini görüntülemeyi başardı. Güneş ışınlarının yansımayı eng..

The Orville Fragman 00:30

The Orville Fragman

Emmy Ödüllü yönetmen yapımcı Seth MacFarlane'den THE ORVILLE, gelecekte orta sınıf keşif amaçlı bir uzay gemisi olan Orville'i izleyen 400 yıllık canlı aksiyon, bir saatlik uzay macera serisidir. Hem mürettebatı, hem de..

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..