#Uzay ve havacılık dairesi

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı 01:07

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Dünya'nın yeni fotoğraflarını paylaştı. Yeni nesil Dünya gözlem uydusu Goes-16 tarafından çekilen fotoğrafların en büyük özelliği, bugüne kadarki en yüksek çözünürlüğe sa..

Uzaydan Debbie Kasırgası 01:02

Uzaydan Debbie Kasırgası

NASA, Avustralya'nın Queensland eyaletini vuran Debbie Kasırgası'nın uzaydan çekilmiş görüntülerini yayınladı. Kasırganın hızı saatte 270 kilometreye ulaşıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jüpiter Ve Satürn′ün Uydularında Yaşam İzleri 00:42

Jüpiter Ve Satürn′ün Uydularında Yaşam İzleri

NASA, Jüpiter'in uydusu Europa ve Satürn'ün uydusu Enceladus'taki okyanusların yaşam izi barındırabileceğini duyurdu...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı 00:40

Uber Londra Lisansının İptalini Yargıya Taşıdı

Telefon uygulamasıyla alternatif taksi hizmeti sunan Uber, Londra’daki lisansının iptaline karşı temyiz başvurusunda bulundu. Londra Ulaştırma Dairesi, Uber’in lisansının kurumsal sorumluluk eksikliği ve müşterilerin gü..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı 03:21

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest İstanbul'un tanıtım toplantısına katılan Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdür Ersin Çelik'in sorularını yanı..

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hareketsiz video trendi uzayda 00:26

Hareketsiz video trendi uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ekibi de insanların canlı heykellere dönüştüğü Mannequin Challenge furyasına katıldı...

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaydan Türkiye 02:08

Uzaydan Türkiye

NASA astronotu Jeff Williams’ın Uluslararası Uzay İstasyonundaki görevi sırasında 400 km yukarıdan çektiği Türkiye görüntüleri...

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi 04:06

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi

Apple, Campus 2 isimli Apple Park'ın yeni görüntülerini takipçileriyle paylaştı.Uzay üssünü andıran kampüsün bir ay içinde tamamlanacağı söyleniyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak 00:51

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak

İnternet devi Amazon'un sahibi Jeff Bezos her yıl Amazon'un 1 milyar dolarlık hissesini satarak sahibi olduğu uzay şirketi Blue Origin'i finanse edeceğini açıkladı. Bezos şirketi aracılığıyla uzaya 11 dakikalık turistik ..

  • Umut Tv tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA 01:53

Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA

NASA uzay çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ayın dünyadaki insanlar tarafından bakıldığında görülemeyen diğer tarafını kaydetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü 00:33

Güneş Tutulması Sırasında Nasa İstasyonu Böyle Görüldü

Dünya genelinde büyük bir yankı uyandıran Güneş tutulması sırasında NASA'nın fotoğraf editörlerinden birisi olan Joel Kowsy, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun geçişini görüntülemeyi başardı. Güneş ışınlarının yansımayı eng..

The Orville Fragman 00:30

The Orville Fragman

Emmy Ödüllü yönetmen yapımcı Seth MacFarlane'den THE ORVILLE, gelecekte orta sınıf keşif amaçlı bir uzay gemisi olan Orville'i izleyen 400 yıllık canlı aksiyon, bir saatlik uzay macera serisidir. Hem mürettebatı, hem de..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..