#Uzay zaman yolcusu ad astra müzik dinle

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Sibel Can Yarım Bıraktın 03:44

Sibel Can Yarım Bıraktın

Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Bugün senden geçti Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik, bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Gümüş'ün Yeni Adresi Belli Oldu! İşte Bonservis Bedeli! 02:19

Sinan Gümüş'ün Yeni Adresi Belli Oldu! İşte Bonservis Bedeli!

Galatasaray Sinan Gümüş ile yollarını ayırıyor. Sarı kırmızılıların 23 yaşındaki hucüm oyuncusu Sinan Gümüş Benfica yolcusu... Portekiz ekibi bu transfer için Galatasaray'a 3.5 milyon euro ödeyecek...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı  2 Ölü 00:49

Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü

Antalya'nın Kumluca ilçesi yakınlarında içinde 27 yolcusu bulunan tur otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi ölürken, çok sayıda yaralı bulunduğu öğrenildi...

Finlandiya'da Tren Kazası 00:31

Finlandiya'da Tren Kazası

Finlandiya'nın güneyinde meydana gelen tren kazasında 3'ü asker 2'si tren yolcusu 5 kişinin yaşamını yitirdi...

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Köpeğiyle Yamaç Paraşütü Yaptı 00:59

Köpeğiyle Yamaç Paraşütü Yaptı

''Bu kadar insanı uçururken köpeğimizi de uçurmak istedim.'' Ali Sıralı... Tekirdağ Uçmakdere'de paraşütüyle yolcularını belki yüzlerce kez uçurdu. Ancak hiç bir yolcusu onu “Jack” kadar heyecanlandırmadı...

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uber'den Sonra Şimdi De Scotty... Sürücüye De Yolcuya Da Ceza 00:34

Uber'den Sonra Şimdi De Scotty... Sürücüye De Yolcuya Da Ceza

Uber'e benzer olan Scotty uygulamasını kullanan bir motor sürücüsü ve getirdiği yolcu Taksim'de polise yakalandı. Sürücü ve yolcusu ceza yemekten kurtulamadı...

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..