#Uzay zaman yolcusu ad astra müzik dinle

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Deva - Uzaklardasın 04:39

Deva - Uzaklardasın

Deva - Uzaklardasın Dinle Uzaklardasın şarkı sözleri ile Ayrılık çanı çaldı bizim için Elimizde değil artık kavuşmak Kadere mi kızsam, kızmam, kızamam Senin elindeydi sonuçta tüm zaman Şimdi sende gidince bu şehird..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Emre Aydın - Buralar Yalan 03:35

Emre Aydın - Buralar Yalan

Emre Aydın - Buralar Yalan Şarkı Sözleri Kapı çaldı sen sandım Gördüm boşluğu aynada Bir şehir düştü tam içimde Özlemişim anladım Biliyor musun Evimdin sen benim Ailemdin nefesim Karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim yanı..

  • Breath tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Müslüm Gürses - Haydar 06:11

Müslüm Gürses - Haydar

HAYDAR (MÜSLÜM GÜRSES) On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıtkı ismini buldum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Gürruhu naciye özümü kattım İnsan sıfatında çok geldim gittim Bülb..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giray - Yarım Nefes 03:07

Giray - Yarım Nefes

Bugün biraz sinirliyim Kendime söz verdim delirdim Derinlerimde sevildim Aslında Ben de hiç üzülmedim Zaman aktı , güvenmedim Sonuna geldim bitirdim Yenilmedim yerimdeyim Azalmadan eksilmeden Sevilmeye şans vermeden K..

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var 04:05

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var

Bugün dersi kırıyorum Biraz mola istiyorum Öğren öğren bitmiyor Biraz harcamak istiyorum Bildiğin her şeyi yapmayı yapmak için Yetmez sınırlı zamanlar O zaman belki de bir yerde Başka bir hayat var Neyin telaşı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun 04:42

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun

Sen Allah'ın bir lütfusun Gözlerimin nurusun Seni gören şifa bulur Gel de gönlüm şifa bulsun Seni seven aşkı bulur Gel de gönlüm aşka doysun Biliyorum yüreğin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliver de..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır 03:22

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır

Ne Zamandır şarkı sözleri ile Ne Zamandır Eskisi Gibi Değil Ne Bakışın Ne Gülüşün Artık Isıtmıyor En Sevdiğim Öpüşün Benden Uzaklaştın, Hissediyor Bunu Kalbim Sanki Vedalaştık, Sondu Bu Gidişin İçimde Uzun Zamandır Tut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.880 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..