#Uzay zaman yolcusu ad astra müzik dinle

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması 01:13

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “4 maaş alıyor” iddialarına nokta koydu. “ Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı” diyen Şahin, RTÜK ile birlikte sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı aldığını açıkladı...

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun 02:18

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kut

Şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı, her zaman görevinin başında ve asil milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!..

Açacak İşlevi Gören Kedi 00:18

Açacak İşlevi Gören Kedi

Kediler sosyal medyada paylaşılan ilginç videolar ile her zaman listelerde bir numara. Bu kedide açacak olarak kullanılabilir...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum” 10:03

Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum”

Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, sarı-lacivertli takımda olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu ifade ederken, Fenerbahçe için hedeflerin her zaman en yüksekte olması gerektiğini belirtti...

9 Super Kahraman Makyaji 11:06

9 Super Kahraman Makyaji

Süper kahraman gibi görünmek ister miydiniz? O zaman yeni videomuz tam size göre! Sizin için 9 havalı pratik bilgi hazırladık! n..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü 00:46

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü

Trafik sıkışıklığına takılan bir kamyon şoförünün yol kenarındaki küçük bir kanalda balık tutarak zaman kaybettiği eğlenceli anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı 00:14

Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı

Hayata renk katan romanlar her zaman her yerde eğlenmeyi bilirler. Bu roman gacıda pizzacıda verdiği siparişi beklerken oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması 00:39

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması

Dondurma alacağınız zaman işin içine illa bir şov katan maraş dondurmacılarından çekmeyen yoktur. Bu ufaklıkta maral dondurmacısından ilk kez dondurma almış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü 05:53

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan Tepki lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaş..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Berkay - Dert Faslı 12:56

Berkay - Dert Faslı

zaman cumartesi gazetesi 2 şubat 2013..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi! 02:06

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi!

OĞLUNUN KAZA GEÇİRDİĞİ HABERİNİ ALMIŞTI. OLAY YERİNDE ÜZERİ ÖRTÜLÜ GENCİ GÖRDÜ, KENDİNDİ KAYBETTİ.. EVLADI ''İYİYİM'' DESE DE BABANIN İNANMASI ÇOK ZAMAN ALDI...

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu 01:07

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu

Kongre baskınından sorumlu tutulan Trump’ın senatoda ne zaman yargılanacağı tartışmaları sürerken, bu kez de Joe Biden'a karşı azil başvurusu geldi...

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE 15:02

Ahmet Parlak Ve Ebru Gündeş- iSYAN -O Ses TÜRKİYE

Gökhan, İsyan'ın internete düşen versiyonunu herkese izletti! 24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'..

  • PengoTV tarafından
  • 3.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..