#Uzay üssü

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş 01:22

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş Darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz, 2015 Eylül ayında yazdığı makalede askerlere yapacakları darbeyi ta..

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık 03:04

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık’ın FETÖ’cü darbe girişimindeki rolü gözler önün..

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi 00:50

DÜNYA HABER: Rusya Ermenistanda Tatbikat Düzenledi

Ermenistan'da Rus hava kuvvetlerinin tatbikat yaptığı bildirildi. Rusya Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Erivan yakınlarındaki Erebuni askeri üssünde görevli Mig-29 uç..

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor 01:15

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor

Kore Adası'nda tansiyonun yükselmesiyle askeri hareketlilik de artarken, Japonya'nın en büyük uçak gemisi Izumo, olası görev gücünde yer almak için Yokosuka Üssü'nden ayrıldı. Halen Kore açıklarında bulunan USS Carl Vi..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler 00:15

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler

12 Haziran 2017 tarihinde yani bugün yaşanan merkez üssü izmir olan deprem. İstanbul'dan da hissedildi. Canlı örneği gençlerden geliyor. Video çekmekte olan gençler deprem anınıda kayda almış oluyorlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi 03:29

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi

İtalya Deniz Kuvvetleri’ne bağlı “Durand De La Penne” Destroyer gemisi, 88 Deniz Harp Okulu öğrencisiyle birlikte Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı’na demirledi...

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü 00:20

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü

İspanya'da Torrejon de Ardoz askeri üssü yakınlarında savaş uçağı düştü. Kalkış sırasında düşen uçağın pilotu hayatını kaybetti...

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz 01:46

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz

Akıncılar Hava Üssü'nde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu ortaya çıktı...

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu 01:23

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu

Türk Kızılayı, merkez üssü Irak'ın Halepçe ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye ulaşan ilk yardım ekibi oldu...

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi 01:30

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezine ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), terör örgütü YPG/PKK'nin sözde özel kuvvetlerine ait üssü kısa bir çatışmadan sonra ele geçirdi...

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi 01:25

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi

Antarktika'ya kurulacak üssün yeri belirlendi Antarktika'da kurulacak Türkiye Bilimsel Araştırma Üssü için Horseshoe Adası'nın en uygun yer olduğu açıklandı...

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

ABD, Hava Ulusal Muhafız Pilotların Sağlık Çalışanları Onurlandırmak için Uçuş Yaptılar. 01:11

ABD, Hava Ulusal Muhafız Pilotların Sağlık Çalışanları Onurlandırmak i

NEW ORLEANS, La. - Barksdale Hava Kuvvetleri Üssü, La. Ve Louisiana Hava Ulusal Muhafızlarından pilotlar, 1 Mayıs Cuma günü New Orleans'taki Superdome ve tıbbi tesislerin üst geçitlerini sağlık çalışanlarını, ilk müdahal..

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler 01:38

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler

Koronavirüsü salgınının yeni merkez üssü Brezilya şoke eden bir iddia ile çalkalanıyor. İddiaya göre salgında gerçek ölü sayıları gizleniyor. Rakamlar devlet başkanı Bolsonaro’nun emriyle değiştiriliyor...

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..