#Uzay üssü

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem 02:43

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin yıkıma neden olup olmadığı araştırılırken vatandaşlar panik halinde sokağa fırladı...

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi 01:11

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi

Malatya’da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem anı ise kameralara yansıdı...

Niğde 5,1 Büyüklüğündeki Depremle Sarsıldı 01:09

Niğde 5,1 Büyüklüğündeki Depremle Sarsıldı

Niğde 5,1’lik depremle sarsıldı. Merkez üssü Bor ilçesi olan deprem Mersin ve Aksaray’dan da hissedildi...

  • GÜL tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin Devlet Başkanı- Savaşa Hazırlanın 01:24

Çin Devlet Başkanı- Savaşa Hazırlanın

Çin devlet başkanı Şi Cinping, askeri üssü ziyaret etti. Askerlere, savaşa hazırlanmaları konusunda talimat verdi...

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var 01:25

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var

İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgelerinin birçok kentinden hissedildi. Deprem sırasında yurttaşlar panik içerisinde ev ve iş ye..

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı 05:39

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı

Türkiye'nin kesme çiçek üssü Antalya, sektördeki en büyük rakipleri İspanya ve İtalya'nın pandemi nedeniyle çiçek ekememesini fırsata çevirdi. Çiçek üretimine ara vermeyen sektör, büyük kriz beklediği yılı kayıpsız kapat..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği farkındalık 00:36

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgınına karşı düzenlendiği

ABD Hava Kuvvetleri uçakları, koronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarını onurlandırmak için Las Vegas şeridinin bir uçuşunu gerçekleştiriyor. ABD Hava Kuvvetleri pilotları, devam eden koronavirüs salgını sırasınd..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava Hakimi Olmaya Hazırlanıyor 02:12

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava H

Türkiye, Doğu Akdeniz’de yeni bir stratejik adım attı ve KKTC’de İHA ve SİHA’lara hava üssü kurma kararı alarak bölgede elini daha da kuvvetlendirdi. Üs, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra bir süre kullanılan ancak uzun y..

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem 02:36

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ’da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 06: 41 sıralarında Maden ilçesi merkez üssü olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 7...

KÜTAHYA’DA DEPREM 00:58

KÜTAHYA’DA DEPREM

MERKEZ ÜSSÜ ALTINTAŞ İLÇESİ OLAN 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ...

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem 00:45

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.54'te, merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir ..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'da hissedilen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu 00:37

Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'da hissedilen deprem kısa süreli paniğe

Merkez üssü Balıkesir'in Gönen ilçesi olarak bildirilen, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'yı da etkileyen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Gönen ilçesinde depremi hisseden vatandaşlar tedirgin olduklarını ifade ettiler..

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..