#Uzaylı görseniz ona soracağınız İlk soru ne olurdu

Kadir İnanır Sibel Turnagöl Aşkı 00:51

Kadir İnanır Sibel Turnagöl Aşkı

Hayat Köprüsü. Başrollerde Kadir İnanır ile Sibel Turnagöl. Bir ihale nedeniyle mafyanın öldürmek istediği kızla, ona yardımcı olan bir mühendisin öyküsü...

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadirizmin Çöktüğü An 01:17

Kadirizmin Çöktüğü An

Hayat Köprüsü. Başrollerde Kadir İnanır ile Sibel Turnagöl. Bir ihale nedeniyle mafyanın öldürmek istediği kızla, ona yardımcı olan bir mühendisin öyküsü...

Başbakan  İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz 00:55

Başbakan İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Ne yapıyoruz? İktidarı vesayetten alıyoruz, millete veriyoruz. Siz artık sandıkta ülkeyi kim yönetecek, Meclis'i kim oluşturacak ona karar veriyorsunuz. dedi...

Boyka: tartışmasız IV Fragmanı 01:47

Boyka: tartışmasız IV Fragmanı

ringde kazara ölüm ona açılımı şeyi sorgulamaya yaptığında mücadele serisinin dördüncü taksit, Boyka büyük ligler için çekiyor...

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Bülent Ersoy Ağlarsa 00:32

Bülent Ersoy Ağlarsa

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir...

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim 01:00

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayland'da Kerhane Tatlısı Arayan Türk 01:07

Tayland'da Kerhane Tatlısı Arayan Türk

Arkadaşları ile Tayland'a geziye giden Türk genç Tayland sokaklarında gezerken tatlı yapan seyyar satıcıyı görüyor ve ona kerhane tatlısı var mı diye soruyor...

  • JET TV tarafından
  • 2.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul bey bütün olacaklardan habersiz Han'da ziyafet verir. Burada Gök basmadıkça yer delinmedikçe Türk'ün dilini töresini kimse bozamaz diyerek düşmanlarına kılıç çeker. Baskın olacak haberini ise Dündar Bey yetişt..

Ölüm Oyunu Film İzle 1:29:44

Ölüm Oyunu Film İzle

Rick Tyler savaşın ortasında düşman topraklarından bir başına kalmış özel harekat uzmanıdır ve gözünü hiç beklemediği bir şekilde, üst düzey güvenliğe sahip bir hapishanede açar. Buradan kurtulmak içinse ona verilen göre..

Babalarını İşe Kadar Takip Edecek Sevimli Ufaklıklar 02:19

Babalarını İşe Kadar Takip Edecek Sevimli Ufaklıklar

Her çocukta olduğu gibi bu ufaklıklar da babalarından ayrılmak istemiyorlar. Babanın evden çıkmasıyla da ona kavuşmak istiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Seçimi 01:45

Şoför Seçimi

Benimde Kalbim Var. Zengin bir kadınla ona saf duygular besleyen fakir şoförün hikayesi. Filmin Adı: Benimde Kalbim Var..

Kavga Ederken Nehre Düşen Kediyi Kurtaran Adam 00:36

Kavga Ederken Nehre Düşen Kediyi Kurtaran Adam

Londra'daki Thames nehrine düşen kediyi kurtaran adamın görüntüleri, sosyal medyada büyük hızla yayıldı. Adının Felix olduğu öğrenilen kediyi kurtardığı için liman çalışanları ona borçlu olduklarını yazarak günün kahrama..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum 03:42

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

İngiltere, Thames Nehri'ne Düşen Kediyi Kurtaran Adamı Arıyor 00:34

İngiltere, Thames Nehri'ne Düşen Kediyi Kurtaran Adamı Arıyor

Londra'daki Thames nehrine düşen kediyi kurtaran adamın görüntüleri, sosyal medyada büyük hızla yayıldı. Adının Felix olduğu öğrenilen kediyi kurtardığı için liman çalışanları, ona borçlu olduklarını yazarak günün kahram..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 05:27

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutluluğu arark..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nehre Düşen Kediyi Böyle Kurtardı 00:48

Nehre Düşen Kediyi Böyle Kurtardı

Londra'daki Thames nehrine düşen kediyi kurtaran adamın görüntüleri, sosyal medyaya damga vurdu. Adının Felix olduğu öğrenilen kediyi kurtardığı için liman çalışanları, ona borçlu olduklarını yazarak günün kahramanı ilan..

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu 01:53

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu

Pranga Mahkumu. İşlediği bir suçtan dolayı suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan bir mahkum (Cüneyt Arkın) ile ona aşık olan bir kızın (Semiramis Pekkan) dramatik hikayesi. Filmin Adı: Pranga Mahkumu Yönetmen: Türker İnanoğl..

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Siyahi Yaşlı Teyzelerin Bol Hakaretli Tartışması 01:17

Siyahi Yaşlı Teyzelerin Bol Hakaretli Tartışması

Nerede zenci kavgası izlesem yabancı bir film izliyormuşum gibi geliyor. Havaya falan girip ''göster ona gününü kızım'' diye bağırasım geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hunharca Köpek Seven Dayı 01:28

Hunharca Köpek Seven Dayı

Hasan Dayımız Kangalını öyle böyle degil aşırı derecede Seviyor ne mutlu ona :)..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur- Didemin Kına Gecesinden En Özel Anlar! 06:13

Kısmetse Olur- Didemin Kına Gecesinden En Özel Anlar!

Kısmetse Olur 19 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Didem'in kınası yakılıyor. Fanlar tarafından yapılan kınada duygusal anlar yaşanıyor. Didem dahil tüm adayların gözleri doluyor... Kısmetse Olur son bölümde, Didem'in k..

  • ANKA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce