#Uzaylı görseniz ona soracağınız İlk soru ne olurdu

Mustafa Kemal O Sözü Anıl'a Hatırlatacağım 64. Bölüm - Survivor 2018 01:56

Mustafa Kemal O Sözü Anıl'a Hatırlatacağım 64. Bölüm - Survivor 2018

Ünlüler takımında Mustafa Kemal, dokunulmazlık oyunu sırasında kendisine 'sığıntı' diyen Anıl'ın sözünü ona hatırlatacağını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avokado Dip Sos Tarifi 02:21

Avokado Dip Sos Tarifi

Avokado Dip Sos için malzemeler: (1 Büyük kase.. Videoda yarım avokado kullandığım için malzemeleri ona göre ayarladım :) 1 adet olgun avokado 1 tutam maydanoz 1 limon suyu tuz yaklaşık 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ..

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahipsiniz 04:13

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahips

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. dedi...

Sokak Köpeğini Süpürgesiyle Mutlu Eden Temizlik İşçisi 00:09

Sokak Köpeğini Süpürgesiyle Mutlu Eden Temizlik İşçisi

Yerde yatan sokak köpeği ve ona sevgi dolu kalbiyle yaklaşan İBB'nin temizlik görevlisinin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Geyiğin Hayatını Tüfekle Ateş Ederek Kurtaran Avcı 01:26

Geyiğin Hayatını Tüfekle Ateş Ederek Kurtaran Avcı

Boynuzu dikenli tellere sıkışan geyiği kurtarmak için usta avcı büyük çaba göstermiş. Ona yakınlaşarak yardım etmenin tehlikeli olduğunu düşünen avcı, elindeki tüfekle geyiğin boynuzuna ateş etmiş ve geyiği dikenli telle..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiyon) 01:53

Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiy

Sürüne sürüne sonunda dayağı yiyen veledin memnun eden dayak yemesi. Bu nasıl cümle oldu lan nefer gibi. ona mı benziyorum ne!!!..

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Medine'de Hurmacıdan Hayran Bırakan Konuşma: Tayyip Adam Gibi Adam 01:27

Medine'de Hurmacıdan Hayran Bırakan Konuşma: Tayyip Adam Gibi Adam

Medine'de hurma satan Pakistanlı bir adamın Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler izleyenleri şaşırttı. 24 Haziran seçimleri için de konuşan adam konuşmasının sonunda, Tayyip adam gibi adam, Allah benim ruhumda..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

Ahtapot ile Yüzen Kız 00:42

Ahtapot ile Yüzen Kız

Denizde yüzerken ona eşlik eden ahtapot . Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba 01:00

Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba

Roller coaster treninin TV'deki görüntüleri eşliğinde kızını sepete koyan baba ona eğlenceli unutamıcağı anlar yaşatıyor. Bu güzel görüntüleri tebessümlerle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 90. Bölüm Özlem'den Şebnem'e Şaşırtan Destek 05:01

Gelinim Mutfakta 90. Bölüm Özlem'den Şebnem'e Şaşırtan Destek

Özlem ve Şebnem programda yıldızı barışmayan yarışmacılardan. Sürekli tartışmaları herkes için normal bir durumdu. Fakat, bu durumu bozan şey hafta finalinde yaşandı. Cansu, günün tatlısı olan lokma tatlısını yapamayan Ş..

  • BETA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın! 07:35

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın!

Halil, torunu Ali ile ilgili kararını vermiştir. Derya'nın günahı olarak gördüğü küçük Ali'yi cami avlusunda bırakır. Yüreği güzel Yaren ise, Derya'dan emanet yeğenini bırakma niyetinde değildir. Halil, Yaren'i Ali'yi bı..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce