#Uzaylı görseniz ona soracağınız İlk soru ne olurdu

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'le İlgili Neler Söyledi 01:57

Seren Serengil Gülben Ergen'le İlgili Neler Söyledi

Seren Serengil, önceki akşam katıldığı yılbaşı partisinde, yıllardır düşmanı olan Gülben Ergen’le pişti oldu. Serengil bu karşılaşmayla ilgili duygularını UçanKuş TV kameralarına anlattı. Seren Serengil ve Gülben Ergen ö..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle 2:21:50

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:56

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nica, 4 yıldır suçlular için olan bir tımarhanede hapsedilmiştir. O, yanlış bir şekilde ailesini Chuck'ın değil de kendisinin öldürdüğüne inanmıştır. Nica'nın psikiyatristi, hasta grup oturumlarını kolaylaştırma..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi 05:51

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi

Kırmızı lahana turşusu tarifi Malzemeler 1 adet kırmızı lahana üzüm sirkesi Yeteri kadar su turşu tuzu yani kalın tuz limon tuzu Hazırlanışı Kırmızı lahanamızı güzelce yıkayalım dış yapraklarını koparalım İnce do..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..