#Uzaylı görseniz ona soracağınız İlk soru ne olurdu

Reynmen Magazin Muhabirlerine Saldırdı - Geceyi Karakolda Geçirdi 05:05

Reynmen Magazin Muhabirlerine Saldırdı - Geceyi Karakolda Geçirdi

Reynmen soru sormak isteyen muhabirlere saldırdı.Geceyi Karakolda Geçirdi! izle..

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Gençlerin İnternetten Müstehcen Şeyler İzlemesi Günah Mı 01:17

Gençlerin İnternetten Müstehcen Şeyler İzlemesi Günah Mı

Nihat Hatip Oğlu ile sohbetler programında böyle bir soru sorulmuş ve böyle bir cevap verilmiş iyi seyirler... peki ya sizce Gençlerin internetten müstehcen şeylerizlemesi günah mı ?..

  • JET TV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Virüsün gün gün belirtileri 02:13

Virüsün gün gün belirtileri

Coronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor... Binlerce kişi hayatını kaybetti... Onbinlerce kişiye hastalık bulaştı,,, tedavileri sürüyor... Hastalıkla ilgili merak edilen birçok soru var... Peki belirliteleri nelerdir? Gün ..

Elazığlı Amcanın Vejetaryen ile İmtihanı 00:31

Elazığlı Amcanın Vejetaryen ile İmtihanı

Elazığ'da gerçekleştirilen sokak röportajında vejetaryen ile ilgili bir soru amcaya sorulmuş ancak amca konuya çok uzakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ferhan Şensoy’un Bana Verdiği Olağanüstü Cevap 00:32

Ferhan Şensoy’un Bana Verdiği Olağanüstü Cevap

Ustaların ustası Ferhan Şensoy’a haftalar önce bir soru sormuştum yanıtlasın diye Spotify’da yanıtlamış sağ olsun. Instagram’daki nickime de takılmadan yapamamış. Keyifle izliyoruz efendim....

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patlamış Mısır Dolu Jakuzide Takılan Manyaklar 00:14

Patlamış Mısır Dolu Jakuzide Takılan Manyaklar

Bu iki manyağı izleyince aklımıza bir çok soru geliyor. Jakuziye neden mısır doldurdular ve o kadar mısırı nasıl patlattılar?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi- 01:54

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi-

31 YAŞINDA GENCECİK, PIRIL PIRIL BİR BEYİN CERRAHI... DÜN GECE EŞİNE BİRAZ YORGUNUM DEYİP YATTI, ANCAK SABAH UYANAMADI... KORONAVİRÜSÜ YENEN VE GEÇEN HAFTA İŞİNİN BAŞINA DÖNEN DOKTORUN ÖLÜMÜNDEKİ SORU İŞARETLERİ, OTOPSİ..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Ankara'da kesik baş dehşeti! 01:39

Ankara'da kesik baş dehşeti!

ANKARA'DA 15 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 64 YAŞINDAKİ HACI ALİ KARAGÖZ'ÜN CANSIZ BEDENİ BOŞ BİR ARAZİDE BULUNDU. YAŞLI ADAMIN SIR ÖLÜMÜ SORU İŞARETLERİNİ BERABERİNDE GETİRDİ...

Mikrofon Uzatılan Vatandaşın Starbucks Değerlendirmesi 00:25

Mikrofon Uzatılan Vatandaşın Starbucks Değerlendirmesi

Sokak röportajında bir vatandaşa Starbucks ile ilgili soru sorulmuş. Vatandaş Starbucks'ı sevdiğini söyleyip değerlendirmelerde bulunmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Kumar masası bazanın altında! 01:36

Kumar masası bazanın altında!

ŞİMDİ SİZE BİR SORU..SAKLANMAYA ÇALIŞILAN BİR KUMAR MASASI EN FAZLA NEREDEN ÇIKABİLİR? SİZ DÜŞÜNÜRKEN BEN ANLATAYIM..KISITLAMAYI İHLAL EDİP BİR EVDE TOPLANDILAR, KUMAR OYNADILAR.. POLİSİN GELDİĞİNİ DUYUNCA DA BİR HEYECAN..

''Siz kimsiniz-'' 01:28

''Siz kimsiniz-''

O KADAR ALKOLLÜYDÜ Kİ KAZA YAPTI, ALKOLMETREYE ÜFLEMEMEK İÇİN POLİSE DİRENDİ... ALKOLDEN BURNUNUN UCUNU GÖRECEK HALİ YOKTU ZATEN SORU SORAN BASIN MENSUPLARINA DA, SİZ KİMSİNİZ, SİZİ GÖRMÜYORUM DEDİ.....

Türk kadını kendisini güzel buluyor! 01:55

Türk kadını kendisini güzel buluyor!

KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ? BU SORU ARALARINDA TÜRKLERİN DE BULUNDUĞU 11 BİN KADINA SORULDU. TÜRK KADINLARININ VERDİĞİ YANITLARLA TÜRKİYE BEŞ ÜLKE ARASINDA İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ. NASIL MI? İZLEYELİM....

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Gülistan'sız 544 gün! 01:37

Gülistan'sız 544 gün!

GÜLİSTAN DOKU NEREDE? BU SORU BUGÜNE KADAR DEFALARCA SORULDU. AİLESİ İSE UYKUSUZ, YORGUN, AÇ... SUSUZ... 544 GÜNDÜR ACILAR İÇİNDE PERİŞANLAR... BİRİCİK KIZLARI, ÇOK SEVDİKLERİ KARDEŞLERİ BİR GÜN KALDIĞI YURTTAN AYRILDI....

Gözler 2. el otomobillerde 01:52

Gözler 2. el otomobillerde

SIFIR OTOMOBİLLERDE ÖTV RAKAMLARININ GÜNCELLENMESİYLE BİRLİKTE BAZI OTOMOBİLLERİN FİYATI DÜŞTÜ... AKILLARA HEMEN ŞU SORU GELİYOR; BU DÜŞÜŞ, 2.EL OTOMOBİLLERE YANSIDI MI ?..

“Fay 2026’ya kadar kırılabilir” 02:19

“Fay 2026’ya kadar kırılabilir”

Marmara Depremi’nin 22. yıldönümünde o soru hala akıllarda. Marmara’da deprem bekleniliyor mu? Uzman hocalardan o soruya korkutucu yanıt...

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi 1:12:40

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi

05:51 Ana başlık 2024'e giderken 07:20 İki devlet sırt sırta verebilir 16:17 Tek dünya ordusu için neye ihtiyaçları var? 25:11 7 yıl kuralı nedir? 28:46 Eğer ABD seçiminde onlar seçilirse... 34:34 Kapaktaki İsrail Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 10 ay önce
Yeni Pandemi Mi Başlıyor? - X Hastalığı 59:36

Yeni Pandemi Mi Başlıyor? - X Hastalığı

Dünya Sağlık Örgütü: X Hastalığının, koronavirüsten x20 kat daha ölümcül olduğunu açıkladı. Yeni bir pandemi mi başladı? X Hastalığı nedir?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Gıda Krizi ve Tohum 57:01

Gıda Krizi ve Tohum

Gıda krizi ve tohum meselesi!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 8 ay önce
3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCELEME 17:51

3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCEL

Kimler Geldi Kimler Geçti sanırım bitirmekte en zorlandığım dizilerden biri oldu. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın oynadığı bu diziyle ilgili samimi bir şekilde cevap vermenizi istediğim bir soru sordum. Yorumlara cevabın..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..