#Uzaylı görseniz ona soracağınız İlk soru ne olurdu

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK DOĞRUSAL DENKLEMLER ÇÖZÜMLERİ 11:48

2018-2019 8 SINIF MATEMATİK DOĞRUSAL DENKLEMLER ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK TAM SAYILARLA İŞLEMLER KONU ANLATIMI 14:02

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK TAM SAYILARLA İŞLEMLER KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2- 18:36

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2-

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2- 18:36

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2-

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

2018-2019 7.SINIF CEBİRSEL İFADELER 12:27

2018-2019 7.SINIF CEBİRSEL İFADELER

2018-2019 İLKÖĞRETİM 7.SINIFnYENİ MÜFREDATnCEBİRSEL İFADELER,nBENZER TERİM,nKAT SAYI,nKUVVET ,nDEĞİŞKENnSABİT TERİM,nTERİM NEDİR,.TERİM SAYISI,X=2 İÇİN DEĞERİ,nnCEBİRSEL İFAELERDE İŞLEMLER,nCEBİRSEL İFADELERDE TOPLAMA ÇI..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK  EŞİTLİK VE DENKLEM 31:31

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK EŞİTLİK VE DENKLEM

2018 2019 İLKÖĞRETİM 7.SINIF MATEMATİKnYENİ MÜFREDATnEŞİTLİK VE DENKLEMnEŞİTLĞİN KORUNUMUn7.SINIF EŞİTLİK VE DENKLEMnDENKLEMnVİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşab..

2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER 35:14

2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER

2018 2019 İLKÖĞRETİM 6. SINIF MATEMATİK KESİRLER nYENİ MÜFREDATnKESİRLERLE İŞLEMLERnKESİRLERİ KARŞILAŞTIRMAnKESİRLERDE SIRALAMAnKESİRLERİ SAYI DOĞRUSUNDA GÖSTERMEnKESİRLERİ TOPLAMA ÇIKARMA ÇARPMA BÖLME İŞLEMLERİnKESİRLER..

2018-2019  9.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ DENKLEMLER 32:53

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ DENKLEMLER

9.SINIF YENİ MÜFREDAT ÜSLÜ DENKLEMLERnÜSLÜ İFADE İÇEREN DENKLEMLER,nÜSLÜ İFADELERİN ÖZELİKKLERİnPÜF NOKTALARInA ÜZERİ N 1 İSEnA ÜZERİ N 0 İSEnA ÜZERİ N EKSİ - 1 İSEnTABAN nÜSnA ÜZERİ EKSİ - NnÜSLÜ İFADELERLE İŞLEMLERnÜSL..

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK BİNOM AÇILIMI 27:49

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK BİNOM AÇILIMI

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiLirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n10. sınıf matematik kolay anlasılır seviye y..

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2) 13:52

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2)

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR TÜMLER AÇI KOMŞU TÜMLER AÇI BÜTÜNLER AÇI KOMŞU BÜTÜNLER AÇI İKİ AÇININ TOPLAMI 90DERECE İSE TÜMLER İKİ AÇININ TOPLAMI 180 DERECE İSE BÜTÜNLER AÇI TERS AÇILAR KONU ANLATIMI FARKLI SORU ÇÖZÜMLERİ..

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN 20:04

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN YÜKSEKLİK DAR AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN DİK AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN GENİŞ AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN FARKLI SORU TİPLERİ KONU ANLATIMI YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARA..

Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..

Oğuz Köprülü - Trajedi 04:12

Oğuz Köprülü - Trajedi

Oğuz Köprülü - Trajedi Şarkı Sözleri İle Trajedi trajedi kötü şans Ellerimde kalan Yerle bir olsan geri bakmaz Renkli bir fotoğraf gibi hayat Kuşlar uçar insanlarsa siyah beyaz gelir bana Yalnızsam ve korktuysam (Traje..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Sezgin Çınar - Lak Lak 03:01

Sezgin Çınar - Lak Lak

Lak Lak şarkı sözleri ile Şeytana uymuşlar Kızlar grup kurmuşlar Üç kişi bir olmuşlar Ediyorlar Lak Lak Konu neydi soru neydi Kim kiminle neredeydi Bu kızlar hep böyle miydi Anlamadım ki Lak Lak Şunların haline bak..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.932 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 4 yıl önce
orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..