#Uzman bilirkişi

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız 02:34

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız

24 Haziran seçimleri için nasıl oy kullanacağını biliyor musunuz? Bilirkişi'nin bu haftaki konuğu seçim kurulu başkanı Nevzat, nasıl oy kullanmanız gerektiğini anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz 01:02

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz

İlk Yardım Bilgisi Hayat Kurtardı- Gözyaşlarıyla İzleyeceksiniz Polis memurunun ilk yardım bilgisi, 3 yaşındaki çocuğun hayatını kurtardı. ABD’nin Teksas eyaletinde 911’e 3 yaşındaki çocuğunun nefesinin durduğunu söyle..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor 01:18

Suriye'de yaralanan Gazi tekrar göreve gitmek istiyor

El Bab gazisi görev için gün sayıyor Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçirdiği kaza sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Ömer Kayhan, bir an önce birliğine ve silah arkadaşlarına kavuşmak istiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

 Kapatıcılar Nasıl Seçilmeli 07:12

Kapatıcılar Nasıl Seçilmeli

Makyaj yapılırken kapatıcı tercihleri nasıl olmalı ve kapatıcı seçimleri nasıl yapılmalı.uzman görüşlerini bu videoda bulabilirsiniz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz 01:27

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz

Uzman spor eğitmenimiz Nurya Büyük Aleksayan, düz bir karın için kadınlara özel dört egzersiz gösteriyor. Bu hareketleri düzenli olarak yaptığınız hayalinizde karın görünümüne kavuşabilirsiniz. Videomuzda yer alan egzers..

  • Kadınca tarafından
  • 4.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti 00:22

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti

Çağatay Akman, Samsun'da vereceği konseri Hatay'ın Amanos Dağları'nda PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın acı haberi üzerine iptal et..

  • JokerS tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mortal Kombat  Full Movie HD 41:07

Mortal Kombat Full Movie HD

Ölümcül kombat öykü dizisinin daha önceki sürümünü yeniden düzenledim ve oyunu (hikayenin tamamında uzman üzerinde yaptım) ekledim, nerede önemli ve şimdi de HD oldu. Beğeneceğinizi umuyoruz..

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016  :  1,2,3,1,4,18 11:53

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016 : 1,2,3,1

TEDxMETUAnkara, Gelgitlere Karşı teması çerçevesinde, alanında uzman konuşmacılar, etrafınızdaki yıldırıcı faktörlere karşı cesaretli olmalı ve onları birer fırsata çevirmeliyiz mesajı verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınavdan Önce Yapılması Yapılması Gerekenler 01:24

Sınavdan Önce Yapılması Yapılması Gerekenler

Sınav öncesinde ve sınav başlangıcında rahatlamak için neler yapılabilir . Daha fazlası için Seyredelim.com..

  • SAGLIK tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı 01:35

14 Mart Tıp Bayramı'na Özel Şarkı

Profesörler ve alanında uzman sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir şarkı besteledi. Kendilerine Eczacı Orkestra Şefi Ahmet Özden de eşlik etti..

Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey 04:53

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey

Evlilik kararı vermek çoğu zaman zor olabilir. Çünkü evlenmek hayatımızda verebileceğimiz en önemli kararlardan bir tanesidir. Peki evlenmeden önce nelere dikkat etmeliyiz. Uzman Psikolog Beyhan Budak evlenmeden önce dik..

Lozan Barış Konferansı izle 28:08

Lozan Barış Konferansı izle

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı belgesel programda; Lozan Barış Konferansı, konferans sürecinde yaşananlar ve konferans sonunda imzalanan Lozan Antlaşması, uzman konuklar Necmi Ülker ve Ahmet Özgiray eşliğinde ko..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin  Kendi Aralarında Sinir Kontrolü 01:42

Kısmetse Olur 399.Bölüm -Erkeklerin Kendi Aralarında Sinir Kontrolü

Bir önceki gün uzman eşliğinde, partnerlerine karşı olan öfke kontrolü testi yaptırılan gelin adaylarından sonrada bugün erkek adaylar, kendi aralarında sinir kontrolü yaptılar.Sonunda ortaya bakın nasıl traji komik duru..

  • ANKA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 01:32

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Bayrak-46 Uzman Jandarma Çavuş Vedat Aykut Müşterek Operasyonu nda, 12 sığınak ve bir barınakta 2 M-16 piyade tüfeği, 28 kalaşnikof piyade tüfeği, 605 uçaksavar mühimmatı, 11 bin 192 muhtelif fişek ile 792 kilogram uyuşt..

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..