#Uzman çavuş

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj 00:34

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj

Edirne'nin Keşan ilçesinde görev yapan jandarma uzman çavuş Devran Uzun'un sosyal medya üzerinden sokak kedilerini beslerken paylaştığı video büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz günlerde bir askerin kediye işkence görüntüle..

Şehit Babası  Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatansız Olunmaz 01:40

Şehit Babası Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatan

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan (25), Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı...

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor 01:51

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonlar sırasında şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ve Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan'ın İzmir'deki baba evlerinde yas ve g..

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor 02:13

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor

Siirt'in Pervari ilçesinde 6 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen uzman çavuş Kürşat Güneş'in eşi Hatice Güneş, eşinin hatıralarını evinin en güzel köşesinde yaşatıyor...

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:03

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart (26) gözyaşları arasında toprağa verildi...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar 02:08

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 24 Şubat'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün Mersin'deki ailesi, Afrin'deki Mehmetçik'ten gelen mesajla duygula..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale 00:50

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale

Etimesgut'daki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki görüntülerde, darbeci bir subayın zırhlı araç sürücüsüne sür emri verdiği, ancak vatansever askerler tankın önüne geçerek buna engel olduğu görüntü..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi 00:34

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi

Bitlis'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in cenaze töreninde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, aşırı sıcaktan terleyen ve gözyaşı döken şehit babasının terini ve gözyaşlarını sildi. İşte o duygu d..

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı 06:00

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı

Adana’da aradığı anne ve babasının telefonlarının sürekli meşgul olmasından şüphelenen emekli uzman çavuş, dolandırıcıları 58 bin lira parayı alırken yakalattı...

Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı 01:19

Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde görev esnasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Ramazan Günaydın için memleketi Adana'da tören düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu...

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

İzmir’e şehit ateşi düştü 01:18

İzmir’e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın (24) şehadet haberi İzmir'deki ailesine ulaştı...

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı 03:56

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Onur Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

Şehidin vasiyeti yerine getirildi 01:56

Şehidin vasiyeti yerine getirildi

OPERASYONA GİTMEDEN YETİŞTİRME YURDUNDAKİ ÖĞRETMENİNE MESAJ ATMIŞ, ŞEHİT DÜŞERSEM YURDA BENİM İSMİMİ VERİN DEMİŞTİ. ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇTİ, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ENES ÖZGÜL'ÜN VASİYETİ UNUTULMADI. O SONSUZLUĞA UĞUR..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu 03:06

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu 03:06

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli 00:45

Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli

Artikülasyon bozukluğu yaşayan kişilerde her yaşta tedavi mümkün. Fakat çocuklarda eğer yaşıtlarından farklı bir konuşma yapısı varsa ya da konuşması başkaları tarafından yeterince anlaşılmıyorsa artikülasyon bozukluklar..

  • NABIZ tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doktorlarımızdan Neler Öğrendik 28:31

Doktorlarımızdan Neler Öğrendik

'Doktorum'un bugünkü sezon finalinde hepsi dalında uzman 31 uzman doktor konuk oldu...

  • NABIZ tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı 01:24

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında RTÜK'e düzenlenen operasyonda, aralarında bir daire başkan yardımcısı ile üst kurul uzman ve uzman yardımcı..

İşinde Uzmanlar 00:30

İşinde Uzmanlar

işinde uzman olan arkadaşlar görsellik ve senkron hareketlerle bunu ispatlıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce