#Uzun mesaj

'400 KEZ TACİZ EDİLDİM' ŞİKAYETİ! 02:30

'400 KEZ TACİZ EDİLDİM' ŞİKAYETİ!

Oyuncu ve şarkıcı Ecem Koyunlu, sosyal medyadan kendisine cinsel içerikli mesaj yollayan 400 kişiyi savcılığa şikâyet etti...

Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat! 2:02:50

Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat!

04:21 Nelerle imtihan edildi? 13:04 Büyük Türkiye stratejisinden taviz verilmez 34:52 Seçim sürecinde yapılan büyülerin... 52:45 Ortalık karışacak mı? 01:16:05 Rüyalarda mesaj mı veriliyor? 01:41:40 O insanları bir ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Zamanın Şifreleri 1:56:27

Zamanın Şifreleri

Filmlerdeki Şeytani Mesaj..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 10 ay önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı 01:33

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı

Yunanistan, Fransa'dan 18 Rafale savaş uçağı alımı için anlaştı. 2 milyar 300 milyon avro değerindeki anlaşmanın Türkiye için mesaj olduğu öne sürüldü...

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz 01:21

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Avrupa Birliği'nin yaptırım uygulaması karşısında ilişkileri koparmaya hazır olduklarını söylemişti. Lavrov’dan bir mesaj daha geldi. Avrupa'dan hiçbir yere gitmiyoruz” dedi...

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu 02:33

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu

Antalya'da bir otelde çalışan 19 yaşındaki genç, ağabeyine mesaj atarak kendisini öldüreceğini söylemesinin ardından deniz kıyısında başından vurulmuş halde ölü bulundu...

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez- 01:52

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez-

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İSE ÜÇ HAFTALIK TAM KAPANMA ÇAĞRISINI TEKRAR EDERKEN, ELEŞTİRİ OKLARINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YÖNELTTİ. KILIÇDAROĞLU'NUN, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİRİM AÇIKLAMASINI DEĞERLENDİRDİ, CUMHUR İT..

HZMEHDİ 17:36

HZMEHDİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ÖZEL KURSLAR Hafta da bir Astral Seyahat Kursu Hafta da bir Numeroloji Kursu Hafta da bir Havas Kursu İşaret Dili Kursu Hafta da bir Özel Sırlı Dualar Videosu Hafta da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DÜNYAYI YÖNETEN BİR AKIL VAR! 1:20:35

DÜNYAYI YÖNETEN BİR AKIL VAR!

Küreselciler Tarafından Verilen Mesaj…..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 hafta önce
Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın ) 00:21

Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın )

Walla Günaydın Günaydın Uzun havalı Günaydın..

  • PengoTV tarafından
  • 2.779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Üsküdar'a gider iken (Katibim) 02:14

Üsküdar'a gider iken (Katibim)

An old song from Istanbul. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtip uykudan uyanmis gözleri mahmur. ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri 02:41

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri

Uzun etekli orta yaş elbise modeller- Uzun kollu 40 yaş elbise modelleri-Dantelli orta yaş bayan elbise modelleri ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen u..

  • Kadınca tarafından
  • 5.991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..