#Uzun mesaj

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum 00:54

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı 02:02

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı

Şimdiye kadar izlediğim en uzun voleybol rallisi bakmayan pişman olur :)..

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Biraz Sarı Biraz Mavi Hülya! 05:46

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Biraz Sarı Biraz Mavi Hülya!

Cambaz'ın uzun zamandır tanışmak istediği Hülya'yı karşısında görünce nutku tutuluyor ve olanlar oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

İkimizde Bu Geceyi Unutmalıyız 01:10

İkimizde Bu Geceyi Unutmalıyız

Filmin Adı: Islak Sokak Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yüksel Uzun, Tarık Tarcan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Seni Hiç Unutmayacağım 01:22

Seni Hiç Unutmayacağım

Filmin Adı: Islak Sokak Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yüksel Uzun, Tarık Tarcan..

Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berat Kandili Duası 02:55

Berat Kandili Duası

Berat gecesi edilen dualar geri çevrilmez ve Kandil duası günahların affedilmesine vesile olur. Amel defterinin yazıldığı gece olan Berat Kandili'nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed bir duayı çokça okurdu. Berat kandilind..

  • JET TV tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaban Ada İzle 1:59:46

Yaban Ada İzle

Yaban Ada izle, Yaban Ada full izle, Yaban Ada hd izle, Yaban Ada türkçe dublaj izle, Film 2157 yılını anlatan bir yapımdır. Rus bir pilot kaza geçirir ve kimsenin yaşamadığı bir gezegene düşer. Nükleer savaşlar sonucu y..

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü (Ekin Yelboğa) 01:10

Arabesk Rap Yapamayan Kızın Dönüşü (Ekin Yelboğa)

Eli yanan kızımızın uzun tedavi sürecinden sonraki ilk klip çalışması......

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamera Arkası 1.Bölüm İzle 45:54

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Menekşe Koyu film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberle..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamera Arkası 2.Bölüm İzle 49:30

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Kemal Uzun ve Defne Halman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Şeşka film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer..

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle 47:19

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Yılmaz Kanat konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer almaktadır...

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle 47:24

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Salih Güney konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler ve İzzet Günay ile yapılan söyleşi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamera Arkası 5.Bölüm İzle 52:36

Kamera Arkası 5.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Yorum Yok filminin seti, sinema dünyasından haberler ve yeşilçam filmlerinden görüntüler yer almaktadır...

Kamera Arkası 6.Bölüm İzle 59:46

Kamera Arkası 6.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Dick Tracy film seti, Orhan Günşiray'ın sinema hayatı ve Berdel filmi ile ilgili röportajlar yer almaktadır...

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle 44:13

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle

Sunuculuğunu Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un yaptığı programın 7. bölümünde; Piano Piano Bacaksız film seti ve film ekibi, Charlie Chaplin’in hayatı ve filmleri, Gerçeğe Çağrı filmi kamera arkası görüntü..

Hakan Taşıyan - Aman Geze 04:39

Hakan Taşıyan - Aman Geze

Hakan Tasiyan Aman Geze (Uzun Hava) dinle..

  • Candy tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone Kullanarak Balık Tutmak 03:27

Drone Kullanarak Balık Tutmak

Kullanım alanları konusunda her geçen gün sınırları zorlayan ve karşımıza mutlaka yeni bir şeyle çıkmayı başaran drone'lar, şimdi de avcı oldu. Uzun zamandır balık avlayan ve artık bu işte ustalaşan iki arkadaş, balık ya..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce