#Uzun mesaj

Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı 01:59

Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı

Nepal'de dağlık bir alanda ailesi ile birlikte yürüyüş yapan 35 yasındaki İngiliz turist çay almak istediklerinde fiyatı yüksek bulduğu için (£1) Nepalli bir kadın satıcı tarafından uzun süre kovalandı. Daha sonra konuşm..

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı 00:44

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı

TEM Otoyolu, Büyükçekmece, Hadımköy Mevkiinde bir yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Otobüste meydana gelen yangın nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları ol..

Balerinlik Yapayım Derken Sakatlanan Kız 00:06

Balerinlik Yapayım Derken Sakatlanan Kız

Balerinler uzun yıllar dans eğitimini boşa görüyorlar zaten. Önüne gelen herkes o hareketi yapmaz canım...

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatı Boyunca İlk Kez Sevilen Köpek Yürek Burktu 01:34

Hayatı Boyunca İlk Kez Sevilen Köpek Yürek Burktu

Bir hayvan barınağında uzun süre şiddet gören köpek kendisine uzanan şefkat eline böyle tepki verdi. Romanya'da çekilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Toprak Altında Yaşayabilen Balık 01:27

Toprak Altında Yaşayabilen Balık

Hayatının belirli döneminde suda yaşayan, sular çekilince de 4 yıla kadar toprak altında yaşayabilen balık görenleri hayrete düşürdü. Akciğer balığı olarak adlandırılan, solungaçlı ve akciğerli olması nedeniyle hem su he..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması 02:01

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması

Yeni nesil bir fırın-barbekü olan Roccbox'ta yemek yapmak isteyen şef, fırını çok uzun süre içinde tutunca işler sarpa sarıyor ve tüm ekip gülme krizine girmiş. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Engelli Köpeğin Tarifsiz Mutluluğu 00:58

Engelli Köpeğin Tarifsiz Mutluluğu

Sahibini uzun zaman görmeyen engelli köpeğin mutluluğu.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Uzaylı Silahını Yaptı 00:54

Kendi Uzaylı Silahını Yaptı

Yaşlı adam uzun uğraşlar sonucu kendine alev fırlatıcı tüfeği yaptı. Yapımı çok basit olan, uzay silahları gibi gösterişli bir görünümü herkesi etkiledi. Uzaylı UZaylı Gazlı Alev Fırlatıcı Silahını (Tüfeğini) Yaptı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu 06:03

2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde bir köyde dün kaybolan 2,5 yaşındaki Ferhat Yıldırım, 25 saat sonra kayalıklarda sıkışmış olarak bulundu. Kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan küçük çocuk ambulansla hastaneye ..

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru 02:56

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına Türkçede kelimeler en çok hangi harfle başlar? sorusu damga vurdu. Uzun süre cevap verip vermemekte zorlanan yarışmacı, kazandığı 30 bin TL'yi riske etmedi ve Ç..

Ceylanı Kurtaran Adam 00:58

Ceylanı Kurtaran Adam

Ceylana Suni Teneffüs Yapan Adam Meksika'da kalbi duran ceylan yerde hareketsiz bir şekilde yığıldı kaldı. O sırada bölgede olan bir adam zavallı hayvanın o halini gördü ve suni teneffüs yaparak uzun uğraşlar sonucu onu..

Gülben Ergenin Arabasını Bıçakladılar 01:22

Gülben Ergenin Arabasını Bıçakladılar

Şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından kendisine yapılan bir saldırıyı duyurdu. Sosyal medya hesabından günlerdir örgütlü ve aralıksız bir saldırı altında olduğunu söyleyen Gülben hesabından yaşadıklarını anlatan u..

  • ANKA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı 01:00

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Kıvanç Tatlıtuğun Eşi Başak Dizer Çocuk Bekliyor Mu? 01:50

Kıvanç Tatlıtuğun Eşi Başak Dizer Çocuk Bekliyor Mu?

Uzun süredir Hamile Olduğu Hakkında Haberleri Gündemi Meşgul Eden Başak Dizer, Sorulara Açıklık Getirdi.....

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..