#Uzun mesaj

Mide Yanması Sırasında Rahatlamak İçin Neler Yapılabilir 00:48

Mide Yanması Sırasında Rahatlamak İçin Neler Yapılabilir

Mide yanması sırasında rahatlamak için hasta asit içermeyen bir sıvı tüketebilir. Asit düşürücü solüsyonlardan kullanabilir. Uzun süren mide yanması şikayetlerde mutlaka doktora başvurmak gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatvan Yeniden Beyaza Büründü 02:59

Tatvan Yeniden Beyaza Büründü

Uzun bir süredir güneşli havanın hakim olduğu Bitlis’in Tatvan ilçesinde yeniden kar yağışı etkili olmaya başladı...

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı 01:04

Tolga Sarıtaş Çapkınlık Gecesinde Fena Yakalandı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gecelerde yakalandı. Çapkınlık gecesinde Tolga Sarıtaş bakın kendini nasıl savundu? Söz Dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş çapkınlık gecesinde sobelendi. 2 güzel bayanla görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Gündelik Yaşamda Uygulanabilecek Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir 01:09

Gündelik Yaşamda Uygulanabilecek Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir

Evde uygulanabilen diş beyazlatma yöntemleri, uzun vadede diş minelerine kalıcı zararlar verebilir. Örneğin karbonat-limon karışımıyla dişlerin fırçalanması, beyazlamayı sağlasa da diş minesinin aşınmasına sebep olur. Dü..

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir 00:45

Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir

Aşırı sert ve kabuklu yiyecekleri dişle kırmaya çalışmak dolgunun düşmesine sebep olabilir. Diş sıkma, diş gıcırdatma gibi kronik problemler de diş dolgusunun zarar görmesine yol açar. Bu tip konularda dikkatli olunması ..

  • NABIZ tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi 00:30

Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi

Geçtiğimiz günlerde filosuna uzun menzilli ve yüksek kargo kapasitesine sahip iki uçak dahil eden Turkish Cargo, Uzak Doğu Asya ülkesi Tayvan’a tarifeli kargo seferi başlattı...

TGDF Başkanı Kopuz, 2017 tarım ve gıda sektörünü değerlendirdi 02:49

TGDF Başkanı Kopuz, 2017 tarım ve gıda sektörünü değerlendirdi

2017 yılında gündemden düşmeyen, son olarak Fransa’dan et ithalatı ile yeniden alevlenen ithalat tartışmalarını değerlendiren Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, arz açığı ol..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Klavye Delikanlıları 8. Bölüm 2. Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Kiracı gelmeyince eve giren ev sahibine şok 01:24

Kiracı gelmeyince eve giren ev sahibine şok

Batman’da kiracıların uzun süre gelmemesi üzerine eve giren ev sahibi banyoda çürümüş ceset buldu...

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu 03:33

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu

Malatya’da yalnız yaşayan bir kadın, evinde ölü bulundu. Uzun süre önce boşandığı öğrenilen kadının cenazesine ise ne eski eşi ne de akrabaları sahip çıktı...

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı 01:41

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı

Adana'da bir iş yerine yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 otomatik tabanca, çok sayıda mermi ile 208 gram 'skunk' adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı...

Beyoğlu'nda yangın 00:30

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu’nda bir gecekondu çıkan yangında alev alev yandı. Dairede kalan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlarca kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı...

Türkiye'yi savunma alanında üst noktaya taşıyacak silah sistemi 04:20

Türkiye'yi savunma alanında üst noktaya taşıyacak silah sistemi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma Geliştirme Enstitüsü (TÜBİTAK SAGE) tarafından uçaktan bırakılan güdümsüz genel maksat bombalarına güdüm ve uzun menzil yeteneği kazandırmak üzere..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj ) 1:25:46

Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj )

Korkunç Bir Film 5 izle, Korkunç Bir Film 5 türkçe dublaj izle, Korkunç Bir Film 5 full izle, Korkunç Bir Film 5 hd izle, Bazı anormal aktivitelerin olduğunu fark eden aile, güvenlik kameraları ile korunabileceğini düşün..

  • PengoTV tarafından
  • 7.622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü CW'de Black Lightning 1x02 Extended Promo/Preview Lawanda: The Book of Hope Black Lightning Season 1 Episode 2 Extended Promo Blac..

Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir 01:36

Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir

Akut sinüzitin virütik olduğu tespit edildiyse burun damlası ve uygun bir antienflamatuar ilaç kullanılması gerekir. İstirahat büyük önem taşır. Burunda koyu renkli akıntı söz konusuysa antibiyotik kullanımına başlanır. ..

  • NABIZ tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar 13:06

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi-Filmin Galası Röportajlar

Enes Batur hayranları galaya yoğun ilgi gösterdiTürkiye'nin sevilen Youtuberlarından Enes Batur’un ilk uzun metrajlı filmi 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filminin galası, İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirildi. Enes B..

  • BETA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı 01:48

Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı

Uzun Süre Gündemde Kalan Alişan Terlik Giydirme Mevzusu, Buse Varol'un Ece Erken'in Evinde Terlikleri Fırlatmasıyla Son Bulmuş Oldu..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı 00:29

Sirkte Kaplanlar Ata Saldırdı

Kaplanlar ata saldırdı. Çin'deki bir sirkte meydana gelen olayda, gösteri sırasında 2 kaplan ata saldırdı. Görevliler hayvanı uzun süren uğraşlar sonucu kurtarabildi. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen olay amatör k..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Kafesi 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 1:59:13

Kuş Kafesi 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

Kuş Kafesi Film Konusu Armand Goldman (Robin Williams) Güney Miami sahilinde Kuş Kafesi adındaki bir gece kulübünü işleten bir 'gay'dir. Uzun zamandır Armand'ın sevgilisi olan Albert (Nathan Lane) ise Kuş Kafesi nin y..

  • PengoTV tarafından
  • 8.576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..