#Uzun mesaj

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Engin Akyürek'le Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Magazin D'ye Konuştu 7 Mart 2018 05:19

Engin Akyürek'le Aşk Yaşadığı İddia Edilen Cansu Dere Magazin D'ye Kon

Uzun zamandır ünlü oyuncu Engin Akyürek'le aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere suskunluğunu bozdu ve Magazin D muhabiri Hüseyin Altun'a konuştu..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan Hanım'dan Gelin Evi'ne Özel Pasta 01:45

Sevcan Hanım'dan Gelin Evi'ne Özel Pasta

Gelin Evi'nin 501. Bölümünde, 7 aylık evli, 26 yaşında, ev hanımı Sevcan Doğrul’un evine konuk olundu. Sevcan Hanım, Gelin Evi'ne katılmanın uzun zamandır hayali olduğunu ve bu yüzden özel bir pasta hazırlattığını söyled..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucudan Kurtuldu Geleceğe Umutla Bakıyor 01:37

Uyuşturucudan Kurtuldu Geleceğe Umutla Bakıyor

Tekirdağ'da uzun süre uyuşturucu kullandıktan sonra tedavi olup bağımlılıktan kurtulan 29 yaşındaki İ.G, geleceğe umutla bakıyor...

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel 08:10

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bu videomda sizlere dünyayı değiştiren cesur kadınlardan bahsetmek istiyorum. Bu videoyu hepimize ilham vermesi açısından uzun zamandır hazırlamak istiyordum. Kadınlar Günü de buna vesile olmuş oldu...

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Kendi Kendini Rahatsız Eden Köpek 01:16

Kendi Kendini Rahatsız Eden Köpek

Kendi yemeğini kendisiyle dahi paylaşmaya yanaşmayan köpeğin görüntülerini kameraya böyle yansımış. Kim bilir ne kadar uzun bir süre bağlı ve yalnız kalmış olmalı ki, rahatsız edilmeyi bile özlemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Filmden Çıkmış Gibi Gözüken At - El Rey Magnum 00:59

Çizgi Filmden Çıkmış Gibi Gözüken At - El Rey Magnum

El Rey Magnum isimli Arap atının yüz görünümü diğer atlardan çok farklı. Geniş uçlu burun deliklerine, aralıklı gözlere ve uzun bir buruna sahip olan El Rey Magnum oldukça dikkat çekici bir at. Arap atları için geniş del..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..

Yolu Kapatan Dev Yılan 00:32

Yolu Kapatan Dev Yılan

Güney Afrika'daki kırsal Limpopo bölgesinde aracıyla ilerleyen Witwatersrand Üniversitesi'nde çalışan 50 yaşındaki Cameron Watt gördüğü uzun siyah şekli, ilk önce bir trafik işareti olarak algılamış. Aracından inen adam ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Ürünler: Alterra Lash Base https://mevy.co/2D83WY4 Kiko Milano Building Base Coat M..

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 01:58

Kayıp Prenses Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Survivor Tarihinde Bir İlk Acun Ilıcalı Açıkladı 27. Bölüm Survivor 2018 00:43

Survivor Tarihinde Bir İlk Acun Ilıcalı Açıkladı 27. Bölüm Survivor 20

Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesi seramonide yarışmacılara Survivor tarihinde bir ilk olan en uzun havuz parkurunu tanıttı..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk) 00:56

Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk)

sözleri: Sana kısmet var Gercekten mi Uzun boylu kumral Gerçekten mi Çocukta para var Gerçekten mi Kız adam kral Gerçekten mi Beyaz ata binmiş Vallhi de kız Kapına da gelmiş Valla de kiz Kiz baba kismet Valla de kiz ..

  • JET TV tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu 00:39

Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki akşam bir arkadaşıyla beraber Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Magazin gündeminde sevgilisi Mert Fırat’la sürekli ayrılık haberleri çıkan Doğandemir, adeta muhabirlerle köşe kapmac..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vartolu Erkan Kolçak Köstendil Şükran Ovalı İle Hala Arkadaşız 01:03

Vartolu Erkan Kolçak Köstendil Şükran Ovalı İle Hala Arkadaşız

Şükran Ovalı ile Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti mi? Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen oyuncular Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti. İkilinin samimiyetinden Caner Erkin’in rahatsızlık duyduğu öğr..

  • BETA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor 00:34

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor

FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide boy gösteren Hazal Kaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Kaya, karşısında gazetecileri görünce şaşırıp, apar topar aracına yöneldi. Uzun süre..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Yeni Evleneceklere Öneriler 01:37

Yeni Evleneceklere Öneriler

Evlilik bilindiği üzere kutsal bir mecra. Karşılıklı anlayış ve saygıyla süren bu sürece daha yeni başlayacak olanların tavsiyelere ihtiyacı oluyor. Duguntrendy de bu yolda uzun zamandır birlikte yürüyen evlilerden yeni ..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Depresyon Baş Ağrısına Neden Olur Mu 02:31

Depresyon Baş Ağrısına Neden Olur Mu

Psikiyatri Uzmanı Işın Baral Kulaksızoğlu: Uzun süre süren ağrılara dikkat!..

  • NABIZ tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu 02:12

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenen Afrin ilçe merkezinde, PKK'nın Kandil'den gönderdiği teröristlerin kaldığı bir villa ile çevresinde sığınak amacıyla inşa edilen uzun beton tüneller bu..