#Uzun mesaj

Suçluya Allah Ne Verdiyse Müdahale Eden Polisler 00:30

Suçluya Allah Ne Verdiyse Müdahale Eden Polisler

Kendinde olmayan suçluya karşı bir türlü müdahale gerçekleştiremeyen polislerden biri uzun bir sopayla bu işe çözüm bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin uzaya roket fırlatmada bir ay içinde tekrar başarısız oldu 01:25

Çin uzaya roket fırlatmada bir ay içinde tekrar başarısız oldu

Çin roket fırlatma bir ay içinde tekrar başarısız oldu. Xinhua Haber Ajansı, Xichang, 9 Nisan 19:46 açıklmasına göre , 9 Nisan, Çin Xichang Uydu Merkezinde Uzun Mart 3B taşıyıcı roket ile Endonezya Palapa-N1 uydusunu fı..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Tahinli Kuru Baklava  Cevizli Çıtır Rulo 04:26

Tahinli Kuru Baklava Cevizli Çıtır Rulo

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi ve Malzemeler : 15 adet baklavalık yufka 1 su bardağı kırılmış ceviz ya da fındık Sosu için gerekenler : 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 125 gr eritilmiş tereyağı 1 cay bardağı..

Enginarlı Bakla Tarifi 03:27

Enginarlı Bakla Tarifi

3 adet enginar 150 gr taze iç bakla 5-6 dal dereotu 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1/2 adet limon suyu 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı Su İsteğe göre, 1/2 çay kaşığı karabiber Düdüklü tencerenizin altını açın. 3 adet eng..

Hakan Taşıyan - Deep Turkish Web 02:51

Hakan Taşıyan - Deep Turkish Web

Deep Turkish Web ekibinden uzun bi aradan sonra yeni bi video il karşımızda, izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaşlarıyla Dosta Güven Düşmana Korku Salan Dayı 00:06

Kaşlarıyla Dosta Güven Düşmana Korku Salan Dayı

Kamyon şoförü dayı kalın ve uzun kaşlarıyla dikkat çekiyor. Dayının fenomen yapmak isteyen arkadaşı onu kameraya almış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uçma Numarası ile Annesini Fena Şakalayan Eleman 00:55

Uçma Numarası ile Annesini Fena Şakalayan Eleman

Annesine kötü bir şaka hazırlayan eleman şakayı devreye sokmuş ve annesini fena korkutmuş. Kadın uzun süre olaya anlam verememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi...

Uğur Dündar, Olay mikrofonla vurmaya nasıl geldi 00:24

Uğur Dündar, Olay mikrofonla vurmaya nasıl geldi

Uzun versiyonunu buldum Uğur Dündar çok iyi . o mikrofon ile dalışı , saygıdeğer kimliği ile sövüşü, kendini alıkoyamayışı... şairane, enfes , muazzam..

  • PengoTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Bomba Gibi Patlayan Karpuz 00:51

Bomba Gibi Patlayan Karpuz

Depoda uzun süredir duran karpuzu fark eden genç kız karpuzu eline almış. Karpuz önce bir tıslama sesi çıkarmış çöpe atıldığında ise bomba gibi patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağırdı 01:48

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağ

Maskesiz şekilde metroya binmek isteyen genç kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Yasağa rağmen maske takmayan ve görevliye uzun sure bağıran genç kadın daha sonra istasyondan ayrıldı...

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada 01:23

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında maske takılmasının zorunlu hale getirilmesine rağmen mega kentte pes dedirten görüntüler kaydedildi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan kimi grup uzun eşek oyn..

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı 02:01

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı

Çekmeköy’de seyir halindeyken bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu dorsesi alev alarak yandı. Yangın sonucu trafikte uzun kuyruklar oluştu...

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı 05:38

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı

Başakşehir İkitelli Metro istasyonunda yürüyen merdivene binen bir kadın dehşeti yaşadı. Yürüyen merdivenin çökmesiyle içine düşen talihsiz kadın yaralandı. Merdivenlerin arasında ezilen kadın itfaiyenin uzun uğraşları s..

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi 06:58

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı İçin Malzemeler: 500gr. parça kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı (Et kuru olursa soğanla beraber ilave edin) 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı bibe..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor 04:46

İstanbul’un Çin Seddi, defineciler tarafından tahrip ediliyor

Çin Seddi’nden sonra savunma amaçlı yapılan en uzun ikinci duvarı Anastasios Surları, şimdilerde şehirleşme ve insan müdahalesi ile yok olmaya yüz tutmuş durumda. Havadan çekilen görüntülerle, defineciler tarafından hara..