#Uzun mesaj

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava Hakimi Olmaya Hazırlanıyor 02:12

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava H

Türkiye, Doğu Akdeniz’de yeni bir stratejik adım attı ve KKTC’de İHA ve SİHA’lara hava üssü kurma kararı alarak bölgede elini daha da kuvvetlendirdi. Üs, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra bir süre kullanılan ancak uzun y..

''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Hastanelerde aşı kuyruğu 02:25

Hastanelerde aşı kuyruğu

AŞI SIRASI HEM SGK'LI ÇALIŞANLARA HEM DE 40 YAŞ ÜSTÜNE GELDİ. BU DA AŞI YOĞUNLUĞUNU ARTTIRDI. ÖZELLİKLE SON 2 GÜNDE HASTANE ÖNLERİNDE VE KORİDORLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DÜN İSE 24 SAATTE REKOR SAYIDA KİŞİ AŞILANDI...

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift 00:15

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift

Sevgili olan iki çift iddiaya girmiş ve erkekler en uzun mesafede kız arkadaşlarını taşımak için yarışmış. Ancak bir çift tökezleyince kötü düşmüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Pazardaki otomobile tepsili operasyon! 01:39

Pazardaki otomobile tepsili operasyon!

Vurdumduymaz sürücü aracını semt pazarının kurulacağı alana park etmişti pazarcılar uzun süre o sürücüyü aradılar ancak ulaşamadılar ve sonrada otomobili Türk tipi zekanın güzide bir örneğini sergileyerek bakın nasıl ka..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada 01:04

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde oturdukları binadan çıkamayan 17 yaşındaki üçüzler, uzun süre çatıda bekledikten sonra aşağı inip iş makinesinin kepçesi ile kurtarıldı. O anlarda yaşananları üçüzlerden biri..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü 01:39

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü

Kocaeli TEM Otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak ters yöne döndü. Kazada yaralanan olmazken, TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu...

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..