#Uzun süre direnen

Hadise'nin Zor Anları Hayranları Tarafından Yuhalandı 03:29

Hadise'nin Zor Anları Hayranları Tarafından Yuhalandı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın en ünlü gece kulüplerinden birinde sahne olan Hadise, yaşanan teknik aksaklık yüzünden zor anlar yaşadı.Bir süre mikrofonu yüzünden sesi çıkmayan Hadise, alandakiler tarafından yuhalanm..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman 01:54

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman

Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda diğer öğrenciler tarafından pek de sevilmemiştir fakat te..

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü 00:17

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü

ABD'nin Seattle-Tacoma havaalanındaki bir hava yolu çalışanı uçak çalıp bir adaya düşürdü. Uçağın izinsiz kalkış yapması nedeniyle, havalimanı kısa bir süre için kapatıldı. İki F-15 jeti tarafından takip edilen uçak kısa..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Zara Larsson - Ain't My Fault 03:43

Zara Larsson - Ain't My Fault

Oh my, oh my, oh my Oh my, oh my, oh my Oh my, oh my, oh my, oh my It ain't my fault you keep turning me on It ain't my fault you got, got me so gone It ain't my fault I'm not leaving alone It ain't my fault you keep tu..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video) 04:00

Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video)

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and the beast Ever just the same Eve..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lindsey Stirling - Beaty And The Beast 04:26

Lindsey Stirling - Beaty And The Beast

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly [Chorus: John Legend + Both] Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and th..

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986 04:00

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986

Party people Party people Can y'all get funky? Soul Sonic Force - can y'll get funky? The Zulu Nation - can y'll get funky? Yaaah! Just hit me Just taste the funk and hit me Just get on down and hit me Bambaataa's gettin..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani   Hold Me By The Heart 03:22

Kehlani Hold Me By The Heart

[Intro] When it comes to relationships, um I truly feel like wholeness can come from brokenness We can find love in the most strange places Um, that we didn't expect And I think that's the beauty in love I think that's t..

Lady Gaga + New Kids - Big Girl Now . Reloaded Live 03:25

Lady Gaga + New Kids - Big Girl Now . Reloaded Live

[Post-Chorus: NKOTB & Lady Gaga:] I'm big boy, you're a big girl now I'm a big girl, you're a big boy now [Verse 1: NKOTB & Lady Gaga:] Back in the day, when you were young (It was fun) Little girl, didn't think you wer..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce