#Uçak düştü

Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi 00:30

Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi

Geçtiğimiz günlerde filosuna uzun menzilli ve yüksek kargo kapasitesine sahip iki uçak dahil eden Turkish Cargo, Uzak Doğu Asya ülkesi Tayvan’a tarifeli kargo seferi başlattı...

Uçurumdan Risk Alarak Kalkan Pilot 00:44

Uçurumdan Risk Alarak Kalkan Pilot

Güçlü bir hisse kapılmış olan küçük bir uçak pilotu, uçurumun tepesinde çok riskli bir kalkış yapmaya çalışırken korkutuyor ama başarıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın 14:36

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın

Anıl Kangal, 1986 yılında Ankara’da doğdu. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimini tamalayıp çeşitli uluslararası projelerde çalıştı. 26 yaşındayken işinden istifa etti. Yeni Delhi, Hindistan’a tek yön bir uçak bileti alıp 533..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi 01:25

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi

Düsseldorf Havalimanında ölçümlere göre 110 km hızla iniş yapmaya çalışan uçak herhangi bir kaza olmadan bunu başarmış.+..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Yoga Yapan Kadın 00:47

Uçakta Yoga Yapan Kadın

Uçak yolculuğu sırasında karşılaştığı 30.000 feet yükseklikte yoga yapan kadın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Sık Görülen Fobiler Nelerdir 00:42

En Sık Görülen Fobiler Nelerdir

Ülkemizde en sık sosyal fobi başta olmak üzere hayvan fobisi, uçak fobisi, açık alan fobisi, yükseklik fobisi ve kan aldırma fobisi görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fobi Ne Anlama Gelir 00:46

Fobi Ne Anlama Gelir

Fobi kişinin bir nesneden ya da bir durumdan aşırı korkma halidir. Kişinin günlük yaşantsını oldukça olumsuz yönde etkiler. Örneğin sosyal fobisi olan bir kişi, topluluk içinde söz almaktan kaçınır ve bu durum geri pland..

  • NABIZ tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Twerk Yapan Fenomen 10:58

Uçakta Twerk Yapan Fenomen

Uzun süredir anlattığı anı videoları ile popüler olan Duru Önver geçenlerde çıktığı bir uçak yolculuğunda yaşadığı anıları paylaşmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piste İnen Yolcu Uçağının Acil Çıkış Kapısı Aniden Açılması 00:59

Piste İnen Yolcu Uçağının Acil Çıkış Kapısı Aniden Açılması

Uçak Nijerya Lagos’dan başkent Abuja’ya geldiğinde, pistte taxi-rout’da iken, emergency çıkış kapısı aniden açıldı. Nijeryalı Dana Air, bilinçli bir şekilde yolcu çabası olmaksızın, Acil Çıkış kapısının açılamayacağını b..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı 00:40

Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı

Serenay’ı rahat uçurmadılar Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu Kerem Bursin 10 gün önce ABD'ye gitmek için uçağa bindi. İkili, yolcuların yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Serenay'ın kendisinden talepte bu..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı 00:53

Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı

ABD'de San Francisco - Honolulu seferini yapan yolcu uçağındaki tehlikeli anlar böyle kaydedildi. Hawai adalarından Honolulu'ya giden uçak gökyüzündeyken motorundan parçalar koptu. Uçuşun 36 dakikalık bölümünü parçalanmı..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü 02:46

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü

Kerry John isimli bir yolcu İzmir'de bindikleri uçak ile Yunanistan'a giderken siyah bir cisim ile karşılaştı. İlk başta bulutların üzerine doğru yükselen cisim daha sonra yatay bir pozisyon aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Kütüphaneler 'Kokpit'te Ve 'Vagon'da Kitap Okuma Fırsatı Sunuyor 01:24

Bu Kütüphaneler 'Kokpit'te Ve 'Vagon'da Kitap Okuma Fırsatı Sunuyor

Çankırı'da Temalı Kütüphaneler Projesi kapsamında, hurdaya ayrılmış uçak ve trenden oluşturulan kütüphanelere gelen öğrenciler, kitap okurken hem yolculuk yapıyormuş hissine kapılıyor hem de hayal dünyalarında yolculuğa ..

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı 02:02

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından deneysel amaçlı geliştirilen küp uydu UBAKUSAT SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden saatler içerisinde uza..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağın İçinden Görüntüler Yayınlandı 00:59

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağı

New York City’den Dallas’a giden Southwest Airlines’a ait uçak Philadelphia Havalimanına acil iniş yaptı. Uçağın havadayken motorunda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ise motordan..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 01:59

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Sarhoş bir yolcunun kabin ekibinden daha fazla bira istemesiyle başlayan kavga, uçağı birbirine katmış. Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıkmış. Kabin görevlisi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kötü Kokan Yolcu İçin Transavia Hava Yolları Uçağının Acil İniş Yapması 00:58

Kötü Kokan Yolcu İçin Transavia Hava Yolları Uçağının Acil İniş Yapmas

Amsterdam'a giden uçağa binen bir yolcunun kötü kokusu nedeniyle diğer yolcular kusmaya başladı. Yolcu, tuvalete kapatılmasına rağmen koku gitmeyince uçak, acil iniş yapmak zorunda kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş 01:50

Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş

Açılışına 5 aydan daha az bir süre kalan İstanbul'un 3. Havalimanına ilk uçak yarın iniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde olacağı uçağın inişi için son hazırlıklar tamamlandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı 02:37

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı...

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar 02:32

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etti. Yüzde 90'ı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişin yapıldığı o tarihi ..

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin 00:29

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Tarihi anlar kokpit içerisinden böyle görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..