#Uçak düştü

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Kerimcan Durmaz'ın Kaldırdığı Ağırlık Olay Oldu! 00:06

Kerimcan Durmaz'ın Kaldırdığı Ağırlık Olay Oldu!

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz Instagram hesabından video paylaştı. Paylaştığı videoda spor anlarını kaydeden Durmaz sporda ben notunu düştü. Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından vi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Dünya Kayak Şampiyonası'nda Korkutan Kaza 00:45

Dünya Kayak Şampiyonası'nda Korkutan Kaza

İsviçre'de düzenlenen Alp Disiplini Dünya Kayak Şampiyonasında Fransız sporcu Olivier Jenot, kontrolünü yitirince düştü ve yuvarlandı. Feci kazada yaralanan Jenot, hemen hastaneye kaldırıldı...

  • Ömer tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filin Gazabına Uğrayan Kadın 00:11

Filin Gazabına Uğrayan Kadın

Tayland’ta bir kadın turist, tutkunun olduğu fillerin yanına giderek dev hayvanı sevmeye başladı. Filin hortumunu okşayan kadın, aldığı boynuz darbesiyle hava uçup yere böyle düştü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duvarda Mahsur Kalan Kedi 'Meraklı Kalabalığın' Bakışları Arasında Yere Düşerek Can Verdi. 02:29

Duvarda Mahsur Kalan Kedi 'Meraklı Kalabalığın' Bakışları Arasında Yer

Mecidiyeköy'de bir bağlantı yolu kenarında bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki duvarda mahsur kalan kedi, 'meraklı kalabalığın' bakışları arasında yere düştü. Yanına yaklaşan insanlardan ürkünce, üzerinde durduğu de..

  • JokerS tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Şansız Adam : 00:07

Şansız Adam : " Bu Kadar mı " Olur Diyeceğiniz Video

Arabadan Uçan Lastik Tam Kafasına Düştü, ve Feci Halde Yaralandı...

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!! 03:58

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!

Son günlerde adı İbrahim Kutluay'la aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapıp ticari kazanca engel teşkil ettikleri iddiasıyla bazı gazetelere manevi tazminat davası a..

  • ANKA tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajdar  şarkısı 02:41

Ajdar şarkısı

Nane nane nane nan na na nane, Nane nane nane nan na na nane, Nane şekeri, bu ne bahane, Şahaneyim ben bundan sana ne... Yıldız düştü gökten, Yürek yandı birden, Unutmadın sen de, unutmadı alem... Nane nane nane ..

Sörfçünün Üstüne Yunusun Atlaması 00:14

Sörfçünün Üstüne Yunusun Atlaması

Denizde yüzen yunus balığı zıpladığı sırada genç sörfçünün üzerine düştü. Şans eseri yaralanmadan kurtulan şörfçünün o anları amatör kameraya yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

Barcelona'dan Ağlatan Galibiyet 06:13

Barcelona'dan Ağlatan Galibiyet

3. Lig'de mücadelen Barcelona B Takımı güçsüz rakibi Eldense'yi 12-0 yendi. Maçın bitiş düğüyle birlikte ağlayan bir futbolcuyu teselli etmek de Barcelonalı oyuncuya düştü...

Simay Tokatlının Saçı Olay Oldu! 05:03

Simay Tokatlının Saçı Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Simay Tokatlı'nın saçları jürinin diline düştü. Simay'ın saçına farklı benzetmeler yapan jüri Simay'ın da bu kombininden çok memnun olmadı..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızın Kafa Üstü Çakılması 00:14

Genç Kızın Kafa Üstü Çakılması

Evde yoga yapan genç kız, amuda kalktığı sırada dengesini kaybetti ve kafasının üzerine düştü. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..