#Uçak düştü

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Öğrenciler üzerlerine düşen saksıdan kıl payı kurtuldular 00:29

Öğrenciler üzerlerine düşen saksıdan kıl payı kurtuldular

Tekirdağ'da okuldan çıktıktan sonra evlerine dönen öğrencilerin üzerlerine saksı düştü. Öğrenciler yaralanmaktan kıl payı kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

Esenlerde korkunç kaza, otomobilin çarptığı kadın metrelerce savruldu 01:34

Esenlerde korkunç kaza, otomobilin çarptığı kadın metrelerce savruldu

Esenler’de cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın otomobilin çarpması sonucu metrelerce savrularak yere düştü. Kadının ağır yaralandığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı...

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle gelip 350 bin TL kaptırdı 01:47

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle geli

Elazığ’da yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadın, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düştü. Yaşlı kadın ticari taksi ile geldiği Malatya’da dolandırıcılara 350 bin TL’sini kaptırırken, polis güvenlik kamera..

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende 03:31

Onay Şahin - Gülme Sırası Bende

Onay ŞAHİN - GÜLME SIRASI BENDE Söz: İbrahim ERBAŞ Müzik: Tahsin TERZİ Aranjör: Tolga GENÇ Vokal: Kübra GÖKSÜGÜR Kaval: Sinan SAMİ Kemençe:Tahsin Terzi Gitar: Erencan MAŞALACI SÖZLER YÜREK YARALARIMDA İMZA..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

6. kattan düştü, turp gibi! 01:54

6. kattan düştü, turp gibi!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE KORKUNÇ BİR KAZA, VE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA BİR MUCİZE YAŞANDI... ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞINDA BALKONA ÇIKAN 2 YAŞINDAKİ BEBEK, 6 KATTAN DÜŞTÜ... MUCİZE DE BU YA, O FACİAYI BİRKAÇ ÇİZİKLE ATL..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Minik Berat'ın mucize kurtuluşu 02:06

Minik Berat'ın mucize kurtuluşu

BALKONDAN DÜŞTÜ SADECE BURNU KANADI..

Asma kattan oğlunun üzerine düştü 01:15

Asma kattan oğlunun üzerine düştü

İSTESELER, HESAPLASALAR BU KADARI OLMAZDI... MALATYA'DA ESNAFLIK YAPAN BİR BABA DÜKKANININ ASMA KATINDA DÜZENLEME YAPARKEN OĞLUNUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ. ŞOKA GİREN İKİLİ SOLUĞU HASTANEDE ALDI... İŞTE O SIRADIŞI İŞ KAZASI.....

İnanılmaz kaza! 01:39

İnanılmaz kaza!

İZMİR'DE ALKOLLÜ BİR SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİP METRO İNŞAATINA GİRDİ. OTOMOBİL 25 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ. 2 YARALIYI O ÇUKURDAN ÇIKARMAK SAATLER SÜRDÜ...

Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü 04:32

Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada gaz pedalı takılı kalan TIR’ın dorsesinde yüklü 3 ton ağırlığındaki çelik saç makarası,karşı yönden gelen otomobilin üzerine düştü. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. G..

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

Doğu Karadeniz için alarm verildi 05:44

Doğu Karadeniz için alarm verildi

Metrekareye 318 kg yağış düştü, su evlerin üçüncü katına kadar yükseldi. Yıkım büyük, bilanço ağır. Uzmanlara göre sel felaketi sürebilir. Zira Meteoroloji bu kez de Karadeniz’in doğusu için uyarıda bulundu...

Gözler 2. el otomobillerde 01:52

Gözler 2. el otomobillerde

SIFIR OTOMOBİLLERDE ÖTV RAKAMLARININ GÜNCELLENMESİYLE BİRLİKTE BAZI OTOMOBİLLERİN FİYATI DÜŞTÜ... AKILLARA HEMEN ŞU SORU GELİYOR; BU DÜŞÜŞ, 2.EL OTOMOBİLLERE YANSIDI MI ?..

Aynı aracı üç kişiye sattılar! 01:23

Aynı aracı üç kişiye sattılar!

İNTERNETTEN OTOMOBİL ALMAYA KALKAN BİR ADAM, DOLANDIRICILARIN TUZAĞINA DÜŞTÜ... ŞİMDİ ELİNDEKİ SAHTE RUHSATLA, O ÇETENİN YAKALANMASINI BEKLİYOR..

İstanbul'da Ucuz Kiralık Ev Kalmadı! İstanbul'da 1+1 Dairelerin Kirası 3000 Lira Oldu! İşte Detaylar 01:43

İstanbul'da Ucuz Kiralık Ev Kalmadı! İstanbul'da 1+1 Dairelerin Kirası

EVLER KARABORSAYA DÜŞTÜ..

Faslı turist kadın sinir krizi geçirdi 01:16

Faslı turist kadın sinir krizi geçirdi

İSTANBUL TAKSİM'DE FASLI TURİST KADIN, BİNDİĞİ TAKSİNİN ŞOFÖRÜYLE TARTIŞTI.. AŞAĞI İNDİ, TAKSİYİ TEKMELEMEYE VE YUMRUKLAMAYA BAŞLADI... SİNİR KRİZİ GEÇİRDİĞİ O ANLARDA YANINDAKİ ARKADAŞI DA KAÇINCA FASLI KADINI SAKİNLEŞT..