#Uçak düştü

Aşı olmadı doğurduğu bebeği göremedi! 01:30

Aşı olmadı doğurduğu bebeği göremedi!

Gebeyken aşı olmayınca bebeğinden ayrı düştü Erken doğumla dünyaya gelen bebeğini ilk kez çevrim içi görüşme sırasında gören anne duygulandırdı Gebeliğinde aşı olmayı reddeden anne Duygu Yetgin Aygün: 17 gün yoğun bakım..

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Ekmek yaparken tandırda yandı! 01:12

Ekmek yaparken tandırda yandı!

TANDIRA DÜŞTÜ BU HALE GELDİ...

Önü benzinli arkası dizel! 02:16

Önü benzinli arkası dizel!

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT! GÜVENDİĞİNİZ BİR YERDE EKSPERTİZ YAPTIRMADAN SAKIN PARA ÖDEMEYİN... İSTANBUL'DA BİR ADAM, GALERİCİ TUZAĞINA DÜŞTÜ... SATIN ALDIĞI ARACIN ÖNÜ 2013 MODEL BENZİNLİ, ARKASI 2012 DİZEL ÇIK..

ULUDAĞ’A KIŞ GELDİ 00:47

ULUDAĞ’A KIŞ GELDİ

MEVSİMİN İLK KARI ULUDAĞ'A ERKEN DÜŞTÜ..

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı 00:54

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil takla attı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 4 kişi kazayı yara almadan atlattı. Kaza, saat 15.00 civarlarında Erzincan-Erzurum istikametinde meydana geldi. Seyir halindeki Ahmet Bakdemir idaresindeki otomo..

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden Şikayetçi Oldu 04:35

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden

Zonguldak'ta bir hastanede görev yapan hemşire Duygu Güneş, bir süre önce sahiplendiği sokak köpeğine çarpıp kaçan aracın peşine düştü. 6 kilometrelik kovalamacının ardından aracın önünü kesen hemşire, kovalamacının sonu..

Kuaför Patronunu Soydu 02:03

Kuaför Patronunu Soydu

İSTANBUL'DA KUAFÖR DÜKKANI İŞLETEN BİR KADIN, ÇALIŞANININ TUZAĞINA DÜŞTÜ... EKMEK KAPISINA İHANET EDEN KUAFÖR USTASI, HIRSIZLIĞA SOYUNDU... 100 BİN LİRA ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

ŞEBNEM HEMŞİRE NASIL ÖLDÜ- PARMAK İZLERİNİN SIRRI! 02:30

ŞEBNEM HEMŞİRE NASIL ÖLDÜ- PARMAK İZLERİNİN SIRRI!

DÜŞTÜ MÜ? YOKSA CİNAYET Mİ?..

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Gaziantep'te Korkunç Olay 00:40

Gaziantep'te Korkunç Olay

Şehitkamil ilçesindeki bir AVM'de hamile olduğu öğrenilen Sevgi Alkayış (28), AVM'nin üçüncü katında bulunan yemek bölümünden beton zemine düştü. Genç kadın ağır yaralanırken, AVM içerisinde büyük panik yaşandı. Olay so..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

 Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel 12:54

Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel

Küçük kamyon Leo ile eğitici çizgi film ve araba videoları - seçkin bölümler - Türkçe izle! Leo ve Robotlar vinç ve karusel yapacaklar! Oyuncak arabalar Lifty ve Scoop robotlarla eski arabaların hurdalığında saklambaç o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Amerika'yı yasa boğan olay! İlkokuldaki katliamda 21 kişi hayatını kaybetti 01:41

Amerika'yı yasa boğan olay! İlkokuldaki katliamda 21 kişi hayatını kay

ABD'nin Teksas eyaletindeki okul saldırısı dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Ajanslar konuyla ilgili son dakika haberlerini peş peşe geçti. Okul saldırısında 18'i çocuk toplam 21 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıyla ilgi..

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

Köylünün ayı isyanı 01:35

Köylünün ayı isyanı

KASTAMONU'DA BİR AYI, ARI KOVANLARINA DADANDI, 1 AYDA 5 KEZ GELİP İÇİNDEKİ BALLARI YİYİNCE KÖYLÜLER HEM MALLARININ HEM DE CANLARININ DERDİNE DÜŞTÜ..

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu 02:15

Sancaktepe'de çatıdan düşen şemsiyeden 3 saniye ile kurtuldu

Sancaktepe'de bir müşteri girdiği dükkandan çıktığı esnada binanın çatısında bulunan şemsiye rüzgar nedeniyle uçarak aşağı düştü. Şemsiyenin düştüğü yerden saniyeler önce yürüyerek geçen vatandaş ölümden döndü. Çatıdan d..

İhmal 1 yaşındaki bebeği hayatından etti! Uyurken bagaja konan bebek araçtan düşerek öldü 01:11

İhmal 1 yaşındaki bebeği hayatından etti! Uyurken bagaja konan bebek a

Tüyler ürperten kaza dün akşam Aksaray-Ankara yolunda yaşandı. Uyuduğu için bagajdaki eşyaların üzerine yatırılan 13 aylık Muhammed Melih Bucak, iddiaya göre, bagaj kapağının açılmasıyla yola düştü. Diğer araçlar ise beb..

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarıldı 02:15

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarı

Sakarya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil Melen Çayı'na düştü. Ekipler, otomobil ve sürücüyü yaklaşık 4 saatlik çalışma neticesinde bulabildi. Hayatını kaybeden sürüc..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..