#Uçak teknolojisi

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü 02:46

İzmir'den Yunanistan'a Uçan Adamın Kaydettiği İlginç Görüntü

Kerry John isimli bir yolcu İzmir'de bindikleri uçak ile Yunanistan'a giderken siyah bir cisim ile karşılaştı. İlk başta bulutların üzerine doğru yükselen cisim daha sonra yatay bir pozisyon aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Kütüphaneler 'Kokpit'te Ve 'Vagon'da Kitap Okuma Fırsatı Sunuyor 01:24

Bu Kütüphaneler 'Kokpit'te Ve 'Vagon'da Kitap Okuma Fırsatı Sunuyor

Çankırı'da Temalı Kütüphaneler Projesi kapsamında, hurdaya ayrılmış uçak ve trenden oluşturulan kütüphanelere gelen öğrenciler, kitap okurken hem yolculuk yapıyormuş hissine kapılıyor hem de hayal dünyalarında yolculuğa ..

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı 02:02

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından deneysel amaçlı geliştirilen küp uydu UBAKUSAT SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden saatler içerisinde uza..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağın İçinden Görüntüler Yayınlandı 00:59

Motorda Yaşanan Patlamadan Sonra Kırılan Camıyla Acil İniş Yapan Uçağı

New York City’den Dallas’a giden Southwest Airlines’a ait uçak Philadelphia Havalimanına acil iniş yaptı. Uçağın havadayken motorunda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın ardından ise motordan..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 01:59

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Sarhoş bir yolcunun kabin ekibinden daha fazla bira istemesiyle başlayan kavga, uçağı birbirine katmış. Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıkmış. Kabin görevlisi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kötü Kokan Yolcu İçin Transavia Hava Yolları Uçağının Acil İniş Yapması 00:58

Kötü Kokan Yolcu İçin Transavia Hava Yolları Uçağının Acil İniş Yapmas

Amsterdam'a giden uçağa binen bir yolcunun kötü kokusu nedeniyle diğer yolcular kusmaya başladı. Yolcu, tuvalete kapatılmasına rağmen koku gitmeyince uçak, acil iniş yapmak zorunda kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş 01:50

Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş

Açılışına 5 aydan daha az bir süre kalan İstanbul'un 3. Havalimanına ilk uçak yarın iniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde olacağı uçağın inişi için son hazırlıklar tamamlandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı 02:37

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı...

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar 02:32

Üçüncü Havalimanı'nda Tarihi Anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etti. Yüzde 90'ı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişin yapıldığı o tarihi ..

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin 00:29

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Tarihi anlar kokpit içerisinden böyle görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Milli Savaş Uçağında Süper Başlangıç 02:22

Milli Savaş Uçağında Süper Başlangıç

Milli savaş uçağında 'süper' başlangıç F-16'ların yerini alacak savaş uçaklarının üretilmesi amaçlanan Milli Muharip Uçak Projesi'nin ön tasarım süreci ve üretim tesisi yatırımları için TUSAŞ bir dizi yatırım yapacak..

Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı 03:04

Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Ortaya Çıktı

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti...

  • BETA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti 02:19

Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti

Esed Rejimine ait savaş uçakları İblib'de sivilleri katletti. Rejime ait uçak ve helikopterler İdlib'de sivil yerleşim yerine varil bombası attı. Saldırıda tamamı sivil 6 kişi hayatını kaybetti...

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı 08:34

Tarkan Kızı İçin Kesenin Ağzını Açtı

Megastar Tarkan kızı Liya için kesenin ağzını açtı. Doğum günü için hazırlıklara başlayan Tarkan, 150 bin TL'yi gözden çıkardı. Ünlü popçu, uçak biletleri dahil tüm organizasyonu üstlendi...

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD deniz piyadelerine ait çok amaçlı jet 01:33

ABD deniz piyadelerine ait çok amaçlı jet

ABD deniz piyadelerine ait çok amaçlı jet Bell Boeing V-22 Osprey..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ 02:05

TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ

1960 için dikkat çeken bir vizyon! Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik Not: Feydamid vizyonu için bilişsel çelişki ile yorum yapmamak adına öncelikle Thomas Townsend Brown'un 1921 yılındaki keşfinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oyuncak Zamanı (Toy Time)  (fun children's video) oyuncak avı, oyuncak oynuyorum 05:04

Oyuncak Zamanı (Toy Time) (fun children's video) oyuncak avı, oyuncak

Oyuncak araba, motorsiklet, uçak, araba parkuru ile ilgili videomuzu keyifle izleyebilirsiniz...nToy cars, motorcycles, airplanes, car track you can watch our video about ...n(eğlenceli çocuk videosu) (fun children's vid..

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı 01:35

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı

Başkent Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaparken alev alan uçakta bulunanlardan 78 kişi hayatını kaybetti...

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk 06:54

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk

Google Translate ile anlaşan bir çift düşünün anna ve mürsel 'in ilginç aşk hikayesi tek bir kelime bile ingilizce bilmeyen mürsel internette amerikalı anna 'ile tanışır ve hemen amerikaya ucak bileti alarak yola çıkar v..

  • PengoTV tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..