#Uçan mürekkep döktüm ablamın evinde

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Asus  VivoBook Flip 12  Daima Hazır Daima El Altında 01:02

Asus VivoBook Flip 12 Daima Hazır Daima El Altında

11,6 inçlik ASUS VivoBook Flip 12, sürekli hareket halindeyken yaşam tarzı için tasarlanmıştır; Yaklaşık 1.1kg ağırlığındadır ve bir A4 kağıdından daha küçük bir ayak izi ile kompakt boyutlara sahiptir. Dört çekirdekli I..

  • BETA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle 00:17

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle Mürekkep? Cam Kalem? Kağıt? Program? Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik #teknoloji #technology #inovasyon #innovation #ai Not: Yakın gelecekte..

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Balıklar Uçarak Yakalandılar 00:51

Balıklar Uçarak Yakalandılar

ABD indiana eyaletinde düzenlenen gezi macerasında uçan sazan balıkların çok yüksek performansı sizlerle. keyifli seyirler dilerim...

  • PengoTV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şansız Adam : 00:07

Şansız Adam : " Bu Kadar mı " Olur Diyeceğiniz Video

Arabadan Uçan Lastik Tam Kafasına Düştü, ve Feci Halde Yaralandı...

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koyunun Uçma Deneyimi 01:20

Koyunun Uçma Deneyimi

Fas'da evin damında bakılan koyun, kaçma girişiminde bulunuyor. Damdan atlayan koyun boynuzlarından elektrik tellerine takılıyor ve ortaya uçan bir koyun görüntüsü çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlık Bugünlere Kolay Gelmedi! Geçmişten İnsanların Uçma Denemeleri 07:02

İnsanlık Bugünlere Kolay Gelmedi! Geçmişten İnsanların Uçma Denemeleri

Bugün uçan arabalardan bahsediyoruz, uçan kaykaylardan bahsediyoruz da insanlık bu noktaya nasıl geldi? Araba üstünden, yüksek bir yerden denemeye kadar inanan insanların tarihten uçma denemeleri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neredesin Firuze  Erol Büyükburç 03:15

Neredesin Firuze Erol Büyükburç

İnleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada, dert oradaydı bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı U..

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı 00:30

Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı

Çin'de saldırgan, seyir halindeki otomobile Kung Fu yaparak uçan tekme atıp aracın camını kırdı. Havalanarak camı kırdıktan sonra yere düşen Kung Fu'cu adam hırsını alamayınca kalktı ve bir tekme daha savurdu. Bu sırada ..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Çağla  Yüz Tipine Göre Gözlük Seçimlerim 2018 Güneş Gözlüğü Favorilerim Moda Güzellik 08:07

Çağla Yüz Tipine Göre Gözlük Seçimlerim 2018 Güneş Gözlüğü Favorileri

Hoşgeldinizzzz :) Bugün yüzümüze, burnumuza göre gözlükleri konuşuyoruz. Ben de döktüm çantaları ve bütün gözlüklerimi çıkardım ortaya...

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..