#Uçağın

Uçağın Çamaşır Makinesi Gibi Sallanması 00:40

Uçağın Çamaşır Makinesi Gibi Sallanması

Avustralya'dan Malezya'ya giden AirAsia Havayollarına ait uçak kalkıştan 90 dakika sonra teknik sebepler nedeniyle çamaşır makinasının çıkardığı sesler gibi sallanmış. Sıra dışı durum sebebiyle uçak Avustralya'ya geri dö..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Uçağın Minibüse Çarpması 00:21

Otoyolda Uçağın Minibüse Çarpması

Çeçenistan'da bir pilot, uçakla karayolundan kalkış yapmak isterken karayolunda duran bir minibüse çarpmış. Araba sürücüsü herhangi bir yara almazken pilot, yüzü yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Bahçesinde  Kütüphane  Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı 00:48

Lise Bahçesinde Kütüphane Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı

Antalya'nın Aksu ilçesindeki Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen yolcu uçağı, parçalara ayrılarak havalimanından okula üç tırla nakledildi...

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya Polisinin Nefes Kesici Operasyonla Uyuşturucu Çetesine Engel Olduğu Anlar 01:17

Brezilya Polisinin Nefes Kesici Operasyonla Uyuşturucu Çetesine Engel

Uyuşturucu çetesine operasyon düzenleyen Brezilya polisi kalkışa hazırlanan uçağı son anda durdurdu. Durdurma şekli olarak araçla uçağın kanadına çarpan polislerin o nefes kesici operasyon anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kule Görevlisinin Pilota Araç Plakası Sorması 00:40

Kule Görevlisinin Pilota Araç Plakası Sorması

Atatürk Havalimanı'nda iki uçağın arasından geçen bir aracı kontrol kulesine bildiren pilot ile kule görevlisi arasında ilginç telsiz konuşmaları yansırken, kule görevlisi uçağın pilotundan aracın plakasını sordu...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü 00:30

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü

Çin havayolu şirketi China Eastern'ın hostesi kapıyı kapatmaya çalışırken uçaktan düştü. Çin havayolu şirketi China Eastern'a ait uçakta görülmedik bir kaza yaşandı. Uçağın kapısını kapatmaya çalışan hostes dengesini kay..

Kendini Helikopter Sanan Uçak 00:26

Kendini Helikopter Sanan Uçak

Tek Motorlu Da Olsa O Bir Uçak Ama Tıpkı Helikopter Gibi İniyor. Bu İlginç İniş, Uçağın Özelliğinden Değil, Pilotun Yeteneği Ve Akrobasi Merakından Kaynaklanıyor. Uçağın 'Helikopter İnişi' Kolay Gibi Görünse De Oldukça Z..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300) 03:39

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300)

Letonya ulusal havayolu airBaltic tarafından yapılan en iyi reklam, Bombardier, C Serisi'nin en büyüğü CS300 ile profesyonel balet ve balerinler ile market arabaları ile gerçeğe yakın olsun diye koreografi hazırlanmış s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı 00:27

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı

THY uçağında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. THY görevlisi bir uçağın kanatlarındaki buzlanmayı damacana içindeki sıvı ile önlemeye çalışıyor. Damacana görevlinin elinden kurtularak çekim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 10 Bin Metre Yükseklikten Kuzey Işıkları 00:24

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 10 Bin Metre Yükseklikten Kuzey

Kuzey Işıklarına daha önce hiç bu kadar yükseklikten bakmış mıydınız? New York'dan İzlanda'ya seyahat eden uçağın içinden Kuzey Işıklarının muhteşem güzelliği sizi kendine hayran bırakacak.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı 01:09

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

Türkiye'nin milli muharip uçak projesi olan TF-X'in tanıtım videosu ortaya çıktı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine katmayı planladığı o uçağın görüntüleri....

Büyük Oyun Big Game Film İzle 1:30:29

Büyük Oyun Big Game Film İzle

Ormanda kamp yapmakta olan bir genç , bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşmesi sonucunda Amerika başkanının kurtarılmasına yardım eder. Yönetmen : Jalmari Helander Oyuncular : Samuel L. Jackson , Onni Tommila , Ray S..

  • Tv Series tarafından
  • 4.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Ev Gezmesi Tadında Anons Yapan Pilot 02:05

Ev Gezmesi Tadında Anons Yapan Pilot

Medine - İstanbul arası uçuş yapan 833 sefer sayılı uçağın Trabzonlu kaptan plotu Mehmet Orhan Tamer, samimi anonsuyla, Böyle olur Tarbzonlu pilot dedirtti. Trabzonlu pilot, anonsuyla yolcuların kendilerini evlerinde g..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce