#Uçkur peşine düşen Çocuğun acı sonu

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı 00:52

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hayat Şarkısı yeni Bölümde Bayram Cevher ailesinin daha fazla acı çekmesini istemez. Ve eline silah alıp ailesinin başına bela olan ve onları bir türlü rahat bırakmayan Ziya Torunb..

Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın 01:15

Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın

Ganglion kisti eklem ve tendom kılıfı üzerinde çıkan iyi huylu kitlelerdir ve kadınlarda görülme olasılığı daha yüksektir. Ganglion kistine sahip bir kadın da bileğindeki şişliği delinince başlıyor sıkmaya.....

  • JET TV tarafından
  • 1.611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zenci Adamın Ağda İle İmtihanı 02:19

Zenci Adamın Ağda İle İmtihanı

Zenci adam koltuk altına ağda yaptırmaya karar vermiş çektiği acı yüzünden okunuyor ama iş işten geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı 02:19

Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı

Şehit Ahmet Atilla Güneş, oğlu için sünnet düğünü hayal ediyordu. Ailesi şehidin hayalini acı olaydan 17 ay sonra gerçekleştirme kararı aldı. Doğan, cumartesi günü tıpkı babasının hayal ettiği gibi önce konvoyla şehir tu..

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu 02:17

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu

Venedik doçunu korkutan (II.Bayezid tarafindan gönderilen) O şiddetli mektup Kaynak: TarihSuuruna Dogru; Ibrahim Refik , Cilt 4 , sayfa 53 (Bizden sana aci bir azap dokuna)..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını 04:32

Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını

Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını Aralarında çıkan anlaşmazlık sebebiyle hayat kadını müşterisiyle girdiği kavgada hırsını acı çıkarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu 01:10

Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu

Son günlerde ise Candan kardeşlerin adı, kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen Esra - Ceyda Ersoy kardeşlerle yaşadıkları gerilimle anılır oldu. Armağan Çağlayan'a konuşan Candan Kardeşler, kendilerinin Cicişlere benzetil..

  • ANKA tarafından
  • 2.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monk Balığına Kolunu Kaptıran Dalgıç 02:32

Monk Balığına Kolunu Kaptıran Dalgıç

Güçlü bir çeneye sahip Monk balığı dalgıcın kolunu kapmış. Acı içindeki dalgıca arkadaşları yardım ediyor. Balığı öldürmeden kolu çıkarmayı hedefleyen adamlar bakalım başarılı olacak mı?..

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlker Temizkan - Kahverengi 03:31

İlker Temizkan - Kahverengi

Kahverengi gözlerine vuruldum Gülüşünle kavruldum Sana sarıldığım anda Aşkında kayboldum Ateşinle yandım Sevgine kandım Beni bıraktığın anda Rüyadan yandım Sensizlik bana acı veriyor Sen olmadan dünya boş geliyor Sen y..

  • Ömer tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

 Hakan&Gizem Hatipoğlu Çifti Araba 'yı Kazandı 01:00

Hakan&Gizem Hatipoğlu Çifti Araba 'yı Kazandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşin Bilir yarışma programında arabayı tam 47 tane acı biber iddiasını kazanarak rekor kıram Gizem Hakan Hatipoğlu çifti kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 5.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Kötü Dövmelerini Yaptırdık! 17:37

Dünyanın En Kötü Dövmelerini Yaptırdık!

Tayland'dayız ve sizlere bu defa çok ilginç bir video hazırladık. Bugüne dek hiç dövme yaptırmamış olan bizler, birbirimize göstermeden birer tane dövme yaptırdık. Fatih'in dövmesine; Bilal ile Atakan, Bilal'in dövmesine..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Almanya Hamburg'da Türk Düğün Konvoyu 04:46

Almanya Hamburg'da Türk Düğün Konvoyu

Almanya Hamburg'da ki vatandaşlarımızın düğün konvoyunu izliyoruz.Konvoydaki araçlar alman vatandaşlarını bile kıskandıracak türden.İnsanın ''hani acı vatandı?'' diyesi geliyor.İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce