#Uçkur peşine düşen Çocuğun acı sonu

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fabrikatörden Askıntılık 00:44

Fabrikatörden Askıntılık

Hülya Koçyiğit ve Yusuf Sezgin'den bir Aşk Mücadelesi. Eroin kaçakçılarının tuzağına düşen fakir bir gençle, sevgilisinin mücadele öyküsü. Yönetmen Türker İnanoğlu...

Rüzgar Ahmet'in Aklında Deli Sorular 00:57

Rüzgar Ahmet'in Aklında Deli Sorular

Hülya Koçyiğit ve Yusuf Sezgin'den bir Aşk Mücadelesi. Eroin kaçakçılarının tuzağına düşen fakir bir gençle, sevgilisinin mücadele öyküsü. Yönetmen Türker İnanoğlu...

Benden Ağlayarak Ayrılmanı İstemiyorum 00:57

Benden Ağlayarak Ayrılmanı İstemiyorum

Hülya Koçyiğit ve Yusuf Sezgin'den bir Aşk Mücadelesi. Eroin kaçakçılarının tuzağına düşen fakir bir gençle, sevgilisinin mücadele öyküsü. Yönetmen Türker İnanoğlu...

Öğretmeni Görünce Bütün Sevinci Giden Öğrenci 00:10

Öğretmeni Görünce Bütün Sevinci Giden Öğrenci

Eğlenceli hareketler yaparken öğretmenin arkada olduğunu görünce yüzü düşen öğrenci..

  • JET TV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mağazada İlginç Olay: Çalışanlar Neye Uğradığını Şaşırdı 00:44

Mağazada İlginç Olay: Çalışanlar Neye Uğradığını Şaşırdı

Nazilli'deki bir giyim mağazasının müşteri bekleyen çalışanları, akşam saatlerinde şaşkına çeviren bir olayla karşılaştı. Dükkanın üst kısmındaki profilden içeri giren kedi lamba ile beraber yere düştü. Hem çalışanları h..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü 00:20

İspanya’da Savaş Uçağı Düştü

İspanya'da Torrejon de Ardoz askeri üssü yakınlarında savaş uçağı düştü. Kalkış sırasında düşen uçağın pilotu hayatını kaybetti...

Asansör Tamircisi, Asansör Boşluğuna Düşerek Hayatını Kaybetti 00:58

Asansör Tamircisi, Asansör Boşluğuna Düşerek Hayatını Kaybetti

Adana’da asansörü tamir ederken, asansörün hareket etmesi sonucu boşluğa düşen işçi hayatını kaybetti...

Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Kaçmak İçin Yer Arayan Hırsız 00:32

Kaçmak İçin Yer Arayan Hırsız

İki Ayağının Üzerine Düşen Hırsızın Takla Atması..

  • JET TV tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Yanar Dağın İçine Düştü 00:08

Kız Yanar Dağın İçine Düştü

Düşen kızın videosunu güzel efektleyen yüce insana selam olsun ...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Yılanın Fare Yapıştırıcısına Yapışması 01:09

Yılanın Fare Yapıştırıcısına Yapışması

Hindistan'ın Odisha şehrinde Alok Mohanty'nin evinde bulunan yapışkanlı tahta üzerinde tuzağa düşen fareyi yemek için çaba gösteren yılanda tuzaktan kurtulamamış...

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trendeki Şov Ölümle Bitti 01:05

Trendeki Şov Ölümle Bitti

Hindistan'da hareket halindeki bir trenin kapısından sarkarak şov yapan adam, feci şekilde can verdi. Hızla giden trenden sarkan adrenalin bağımlısı Hindistanlı adam, istasyonda gidiş ve geliş yönlerini ayıran demirlere ..

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü 00:30

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü

Çin havayolu şirketi China Eastern'ın hostesi kapıyı kapatmaya çalışırken uçaktan düştü. Çin havayolu şirketi China Eastern'a ait uçakta görülmedik bir kaza yaşandı. Uçağın kapısını kapatmaya çalışan hostes dengesini kay..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu 39:15

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu

KILDAN İNCE KILIÇTAN KESKİN Sırat Köprüsü, Cehennemin karanlık ve dev alevleri üzerinde kurulmuş, dehşetli, kıldan ince, kılıçtan keskin bir köprüdür. (“Kıldan ince, kılıçtan keskin” ibaresi sırat köprüsünün çok hassas b..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..