#Uğrunda Şehit olan varsa vatandır

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı 01:00

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki 03:14

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki

Hiç Sevmedim ki şarkı sözleri ile Hadi güzelim bu yollar helal sana aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkından başka. Havan cakan yeter sana da bana da aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkınd..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat 02:34

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat

Öyle gariptir ki hayat Ne olacağını bilemezsin Bazen yokuş bazen uçurum Gideceğin yeri seçemezsin Küçücük bir kum tanesisin Kendini önemli hissetsen de Çok güçlü gibi gözüksen bile Gözyaşlarını silemezsin Hayat çok mer..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Ersay Üner - Selam 05:10

Ersay Üner - Selam

Selam şarkı sözleri ile Selam, buluşalım mı? Biraz konuşalım mı? Canım, epeyce sıkkın Payın büyük, yalan mı? Dilin ağır konuşmuş Boşa atıp da tutmuş Belli ki birileri doldurmuş Bana kesmiş tüm hesabı Sendeki kalp de be..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü! 00:26

700 Kiloluk Dev Kaplumbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..