#Uğrunda Şehit olan varsa vatandır

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı 01:10

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya (24), memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy'de son yolculuğuna uğurlandı...

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
26 Ağustos Marşı - Mehter Marşları 02:17

26 Ağustos Marşı - Mehter Marşları

Su kopan firtina Türk ordusudur Ya Rabbi, Senin ugrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi, Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namin, Galib et çünkü bu son ordusudur Islamin...

  • PengoTV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul  97.Bölüm Fragmanı 00:36

Diriliş Ertuğrul 97.Bölüm Fragmanı

Diriliş 97. bölüm fragmanı an itibarıyla yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ertuğrul Bey'in Uçbeyliğim altındaki bu topraklarda leş kargalarına müsade etmeyeceğim. Devletimiz, ebet müddet daim kalacaktır. Karacahisar Kale..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya

Diyar diyar gezdim Kor bir yangın bu dünya kor Eğer dönüyorsa Hasretini güneşe sor Bütün yıldızlar kıskanır ona bakarlar Bugün ihtiyar çirkin koca dev bir mezar Ah kör dünya Biz uğrunda söndük ya Ah nankör dünya Sen d..

Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..