#Uğrunda Şehit olan varsa vatandır

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Teminatıdır' 01:21

Başbakan Yıldırım: 'Gençlerimiz Ülkemizin Bugününün De Yarınının Da Te

Başbakan Yıldırım, İstiklal harbinde şehit olanlar, bu mübarek toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de ya..

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır 01:43

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Filistinlilerin Kanında ABD'nin De Eli Vardır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Gazze'de Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Bugünkü olaylar artık göstermiştir ki artık Filistinlilerin kanında ABD'nin de eli vardır. dedi...

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edilemez 02:29

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Bu Katliamda Payının Olması Asla Kabul Edil

Başbakan Yıldırım, Gazze'deki protestoda Filistinlilerin şehit edilmesine ilişkin, Dünya barışını koruyacağım, arabuluculuk yapacağım diyen ABD'nin de bu katliamda payının olması ayrı bir olaydır ve asla kabul edilemez...

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı 01:19

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk..

66 Şehidin Hesabı Sorulacak 01:00

66 Şehidin Hesabı Sorulacak

İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) İstanbul zirvesinde, Gazze'de şehit edilen 66 Filistinli için soruşturma komitesi kuruldu. Saldırıyı yapan, tetiğe basanların tespit edilmesi ile İsrail'in yaptığı bu katliam, cezai bi..

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl 04:23

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bırakan Gürzap'a,..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı 06:25

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırdığı eve provokatörler taşlarla saldırdı. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı evde..

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada 00:56

Kamyon Damperinin Üst Geçide Çarpma Anı Kamerada

Giresun'da, kamyonun damperinin üst geçide çarpıp kopması sonucu 2 kişi yaralandı. Şehit Adnan Bahat Üst Geçidi'ne çarpan damper koptu, kamyon ise yaklaşık 150 metre sonra durabildi...

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e 00:23

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e

Selam olsun Yüksekova’dan #idlib e. Bir ölür bin diriliriz ???????????????????????? diyen çocuklar istiklal marşını o kdr güzel okuyorsuniz ki diyecek kelime bulamıyorum şehit ailelerin hepsinden Allah razı olsun hakkın..

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor'' 02:21

''Gelişmiş ülkeler aşı bulamıyor''

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR DEDİ, DEVLET KORUMASINDAN YARARLANMIŞ GENÇLERLE, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN ATAMA TÖRENİNDE KONUŞTU. GELİŞMİŞ ÜLKELERDEKİ AŞI KRİZİNE DİKKAT ÇEKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TÜRKİYE'DEK..

Gara teröristlere dar edildi! 03:56

Gara teröristlere dar edildi!

Gara teröristlere dar edildi!..

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor... #YAYINDA 1:01:16

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor...

Fatih Altaylı ile Teke Tek'te Gara'nın stratejik önemi konuşuluyor... #YAYINDA..

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR 04:41

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Şehit mezarlarına saldırdılar! 02:18

Şehit mezarlarına saldırdılar!

DUA VE KABİR ZİYARETİ İÇİN MEZARLIĞA GİDENLER AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR MANZARAYLA KARŞILAŞTI, ADANA, ANTALYA VE MANİSA'DA ART ARDA MEZARLAR TAHRİP EDİLDİ, MEZAR TAŞLARI PARÇALANDI... ARALARINDA ŞEHİT MEZARLARI DA VAR..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi! 01:52

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi!

2017 YILINDA BATMAN'DA ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN ADI BALIKESİR'DE OKUDUĞU LİSEYE VERİLMİŞTİ, AMA ESKİ MEZUNLARDAN TEPKİ ÇEKEN BİR TALEP GELDİ,,, ŞEHİDİN İSİMİNİ İSTEMEYEN MEZUNLAR,, OKULUN ESKİ ADINI A..

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI 01:45

KÜTAHYA, ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Piyade uzaman çavuş AHMET ASAN emet ilçesinde toprağa verildi..