#Uğur arslan karagümrük yanıyor

Bizden Size 9.Bölüm 50:19

Bizden Size 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 11.Bölüm 53:21

Bizden Size 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 14.Bölüm 1:00:48

Bizden Size 14.Bölüm

Ayşin Atav'ın sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır..

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm 58:12

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Gültekin, Seval Uğur, Sevim Tuna ve Nejat Saydam konuk olarak yer almaktadır...

Okan’da Yılın En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu 02:08

Okan’da Yılın En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Okan Üniversitesinin düzenlediği Okan’da Yılın En’leri 2016 Ödülleri’nin töreni 12 Mayıs 2017 Cuma günü gerçekleştirildi. 20 kategori ve 8 özel ödülün sahiplerini bulduğu törende Uğur Yücel, Beren Saat, Tuba Ünsal, Aras..

  • ANKA tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolculukda Namaz Vaktinde Otobüs Durmuyorsa Ne Yapmalıyız. 04:55

Yolculukda Namaz Vaktinde Otobüs Durmuyorsa Ne Yapmalıyız.

Yolculukda namaz vaktinde otobüs durmuyorsa ne yapmalıyız. Dr. Şerafeddin Kalay , Selim Uğur..

İşte Hayat 1.Bölüm 39:52

İşte Hayat 1.Bölüm

Uğur Dündar’ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Balıklı Göl, Şanlıurfa’da artan susuzluk ve Kilis’te yaşanan kaçakçılık konu edilmektedir. Programda ayrıca; Bağdat Caddesi’ndeki mağazaların isimlerinde kullan..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

İşte Hayat 2.Bölüm 34:11

İşte Hayat 2.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; gazeteci Adem Yavuz'un hayat hikayesi, Zati Sungur'un sihirbazlık hayatı, Çadır Tiyatrosu, amigoluk ve dolandırıcılık konu edilmektedir...

İşte Hayat 4.Bölüm 18:46

İşte Hayat 4.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; 1976 yılı Türkiye şampiyonu boksör Ali Canay, limon satan adam, hallaççı ve çiçekçiler konu edilmektedir...

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ? 02:04

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ?

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 2.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Hayat 5.Bölüm 29:21

İşte Hayat 5.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Aslan Ökmen'in madencilik hayatı, Posof Köyü'nde karla kaplı yolların temizliği, Sarıkamış Hamamlı Köyü, güzellik salonları ve midye temizleme konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Hayat 6.Bölüm 31:59

İşte Hayat 6.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Hakkari'deki Asma Köprü, Hakkari'nin sosyo-ekonomik yapısı ve Akdamar Adası konu edilmektedir. Programda ayrıca Yalçın Özden, Zeki Yurtbaşı ve Müjdat Gezen'in r..

İşte Hayat 10.Bölüm 41:39

İşte Hayat 10.Bölüm

Uğur Dündar'n sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; sokak çocukları ve çocuk yetiştirme yurtları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Hayat 11.Bölüm 45:35

İşte Hayat 11.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de amatör futbol, Bafa Gölü'ndeki balıkçıların sorunları, Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Bodrum'da kızılderili yaşantısı süren Enver Kayador konu edilme..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

İşte Hayatınız 7.Bölüm 54:28

İşte Hayatınız 7.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7.bölümünde; Yıldız Kenter konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Hayatınız 8.Bölüm 1:01:34

İşte Hayatınız 8.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Adile Naşit konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce