#Uğur bekar ft merve günay beyaz müzik dinle

Ayhan Işık  Filiz Akın Çolpan İlha 00:46

Ayhan Işık Filiz Akın Çolpan İlha

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir 01:47

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy 01:02

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Kardeşin Senin O 03:04

Kardeşin Senin O

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Fil..

Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu 05:59

Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz TV'de katıldığı Ustanın Hikayesi adlı belgeselde çocukluk anılarını anlattı. Başbakan Erdoğan, çocukluğunda hareketli olduğunu ifade ederek, bisikletinin olmadığını söyledi. Erdoğan..

İmdaaat 00:07

İmdaaat

Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları...

Lan Oğlum 00:15

Lan Oğlum

Siyah Beyaz, Yeşilçam'ın Seyredelim Kanalı...

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Memlekette Demokrasi Var Be 00:16

Memlekette Demokrasi Var Be

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Melania Trump, 'Unutkan' Donald Trump'ı Dürterek Uyardı 01:30

Melania Trump, 'Unutkan' Donald Trump'ı Dürterek Uyardı

Beyaz Saray balkonuna çıkan ABD Başkanı Trump, Paskalya Tavşanıyla birlikte ulusal marş başladığında elini kalbine götürmedi. Götürmesi gerektiğini ise eşi Melania Trump dürterek hatırlattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu 01:20

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu

Ünlü Brezilyalı model Denise Bueno bir futbol maçında yan hakemlik yapınca bir anda gündeme oturdu. Sahadaki futbolcuların dikkatlerini üzerine çeken Bueno iç çamaşırsız ve beyaz ıslak tişörtlü haliyle yürekleri hoplattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunun Motor Hüzzam ve Mahur Birarada Çalar 00:38

Bunun Motor Hüzzam ve Mahur Birarada Çalar

Yeşilçamın unutulmaz siyah beyaz sahnesi.İyi seyirler...

Bu Da Eski Kopuklardan 00:26

Bu Da Eski Kopuklardan

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Aysu Suçüstü Yakalandı 00:54

Aysu Suçüstü Yakalandı

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Hülya Avşar vs. Nuri Alço 00:36

Hülya Avşar vs. Nuri Alço

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..