#Uğur bekar ft merve günay beyaz müzik dinle

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Hayranlarına Aşık Olan Futbolcular 02:42

Hayranlarına Aşık Olan Futbolcular

Ronaldo kız meslek lisesi önünde beyaz gömlekli apaçiler gibi kesiyor her birini .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arnavut Böreği Tarifi 06:17

Arnavut Böreği Tarifi

İÇ HARCI İÇİN, 1 Çay kaşığı Pul biber 1 Soğan 1 Kase Beyaz Peynir Yarım kilo Ispanak HAMURU İÇİN Tuz 1 Yumurta 4 Bardak Un 4 Yemek kaşığı Tereyağ..

 Peynirli Börek Tarifi 02:59

Peynirli Börek Tarifi

6 adet yufka, 500 g ezilmiş az yağlı beyaz peynir, 1 küçük kase kıyılmış maydanoz, 1,5-2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, Susam, Çörek otu, 1 yumurta sarısı...

Ahmet Çakar'dan Basur Anlatımı, Efsane 01:55

Ahmet Çakar'dan Basur Anlatımı, Efsane

Beyaz Futbol'un tecrübeli yorumcularından Ahmet Çakar, olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ve Şenol Güneş'i değerlendirirken konu bir anda basura bağlanıyor. Video internette kısa süre içinde izlenme rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Televizyonları Ne Saçmalıklar Gördü  03:10

Türk Televizyonları Ne Saçmalıklar Gördü

beyaz show cem yilmaz yilmaz erdogan neseli hayat recep ivedik tarkan RTÜK Caner Tülin bardak kırma medyum memiş kanal d show tv ata Demirer Yılmaz morgül Mehmet Ali Erbil zor günlerdi ...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek) 06:20

Pazılı Börek Tarifi (Hazır Yufka Börek)

MALZEMELER 1 Demet Pazı Tuz 1 Soğan Yarım kase Beyaz peynir 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Tatlı kaşığı Kırmızı biber 3 Yufka 1 Yumurta 1 Su bardağı Süt..

Vitiligo Nedir 00:19

Vitiligo Nedir

Her beyaz leke vitiligo değildir.....

  • NABIZ tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dama Oyununda Rakibini Ters Köşe Yapan Eleman 01:35

Dama Oyununda Rakibini Ters Köşe Yapan Eleman

Görüntüde iki arkadaşın tavla olmadığı için yere çizdikleri damayı andıran oyunda beyaz taşlı elemanın akıl dolu hamlelerine şaşıracaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu! 00:42

Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu!

Fırsat buldukça sürekli Fatih Terimin soyunma odası videolarını izleyen emlak sektörü çalışanlarının, bizde isteriz yalvarmaları ardından müdire nin kırmızı beyaz giyinirseniz yaparım demesiyle sıraya dizilmesi.Siz kı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi 02:59

Pratik Ekmek Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 adet bayat ekmek 1 adet domates 1 adet yeşil biber 1 yumurta 1 kase Mozarella topları veya rendelenmiş kaşar peyniri veya beyaz peynir 2-3 yemek kaşığı taze, dondurulmuş veya konserve mısır tanesi (arzu..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Çarşaf Böreği Tarifi 05:19

Çarşaf Böreği Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Un Yarım kase beyaz peynir Alabildiğine Un..