#Vahap kök git dedin müzik dinle

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

Kalben - Sonsuza Kadar 02:52

Kalben - Sonsuza Kadar

Falımdan bir bilet cıktı Filmin adı Al Yazmalı Gören var mı diye baktım Yoktu Filmin sonu boktu Kimse görmez dedin usulca Yoktun, bırakamadım bulunca Yağmur yağdı halimi sorarken iyiyim dedim, yalan söyledim Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) 03:47

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix)

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Ali Babanın Bir Çiftliği Var 10:32

Ali Babanın Bir Çiftliği Var

Ali babanın bir çiftliği var, Çiftliğinde kuzuları var. Mee mee diye bağırır. Çiftliğinde Ali babanın. Ali babanin bir ciftligi var, Çiftliğinde inekleri var, Möö möö diye bağırır, Çiftliğinde Ali babanın. ..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Miraç Adak - Vay Halime 03:43

Miraç Adak - Vay Halime

Miraç Adak - Vay Halime Dinle Söz & Müzik: Miraç Adak Düzenleme: Samet Önder Kök..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

American Gods 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:30

American Gods 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

American Gods 1x04 Promo/Preview Git Gone American Gods Season 1 Episode 4 Promo American Gods 1x04 Promo Git Gone (HD)..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..