#Vahşi köpekler ve benekli sırtlanlar arasındaki savaş

Zula Oynuyoruz Ep (33) İyi Seyirler 10:49

Zula Oynuyoruz Ep (33) İyi Seyirler

Merhaba 33. bölüme hoş geldiniz iyi seyirler dilerim kanalıma abone olmayı ve like patlaması yaşatmanızı istiyorum...

Zula Oynuyoruz Ep (34) İyi Seyirler 06:32

Zula Oynuyoruz Ep (34) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Zulada Dünyanın Katliamını Yaptım Kesinlikle İzlemeye Değer. Sizler İçin Dersimden Kısıp Video Yüklemeye Çabalıyorum Lütfen Benim Gösterdiğim İligiyi Sizlerde Gösterirsiniz Ben İnanıyorum Tanılıcaz İyi Se..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Zula Oynuyoruz Ep (36) İyi Seyirler 13:09

Zula Oynuyoruz Ep (36) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 36. Bölümme Hoşgeldiniz iyi seyirler.Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.506 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler 10:18

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 37. videoma hoş geldiniz iyi seyirler dilerim bence çok güzel oynadım ve sizin için uykumu böldüm. Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Zula Oynuyoruz Ep (38) İyi Seyirler 06:15

Zula Oynuyoruz Ep (38) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer iyi seyirler dilerim iyi günler iyi oyunlar kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Zula Oynuyoruz Ep (39) İyi Seyirler 10:11

Zula Oynuyoruz Ep (39) İyi Seyirler

Merhaba benim adım ömer bugün sizlere çok eğlenceli sniper show yaptım bence izlenmeye değer iyi seyirler dilerim Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı 00:48

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı

Suriye ordusu Şam yakınlarında muhalif grupların elindeki bölgelere yönelik operasyon başlattı. Beşar Esad'a bağlı ordu güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmaların başkentin kuzeydoğusundaki Cobar semtinde yo..

Zula Oynuyoruz Ep (40) İyi Seyirler 05:05

Zula Oynuyoruz Ep (40) İyi Seyirler

Merhaba uzun zamandan sonra zula videosu geldi vatana millete hayırlı olsun iyi seyirler kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler 08:35

Zula Oynuyoruz Ep (41) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli ve noob bir şekilde oynadığım zula videosunu çektim iyi seyirler zulayı katlettim. Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın...

Zula Oynuyoruz Ep (42) İyi Seyirler 06:14

Zula Oynuyoruz Ep (42) İyi Seyirler

Ben ömer zula videoma hoş geldiniz kanalıma abone olursanız daha fazla videolar gelmesiniz istiyorsanız like atmayı unutmayın...

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında 00:25

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında

Sırbistan tarafından 2004 yılında hakkında kırmızı bülten çıkartılan Kosova’nın eski başbakanlarından Ramush Haradinaj Fransa’da gözaltına alındı. 1998-1999 Kosova savaşı sırasında cephede komutanlık yapan Haradinaj, Sır..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Zula Oynuyoruz Ep (44) İyi Seyirler 06:17

Zula Oynuyoruz Ep (44) İyi Seyirler

Merhaba arkadaşlar ben ömer gökdemir çok eğlenceli zula videosuyla gene karşınızdayım iyi seyirler...

Zula Oynuyoruz Ep (45) İyi Seyirler 07:32

Zula Oynuyoruz Ep (45) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer zulada nooblukta sınır tanımadım iyi seyirler Kanalıma abone olmayı ve like atamayı unutmayın..