#Vaka

İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi 01:52

İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi

Koronada ikinci dalganın yaşandığı İngiltere'de tehlike çanları yeniden çalıyor. Ada'da vaka sayısı 1 milyonu da geride bırakınca, Başbakan Boris Johnson düğmeye bastı; ülke çapında ikinci karantinanın başladığını açıkla..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor 02:19

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor

Alınan tedbirler etkisini gösterdi vaka sayısı bir ayda yüzde 60 düştü. Şimdi gözler kısıtlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Uzmanlara göre yeni normale geçiş şubat ayında kademeli olarak başlayabilir. İşt..

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir 02:44

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir

Vaka sayısı düşen illerde kafe ve lokantaların açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması planlanıyor. Kafe ve restoranların yüzde 30 kapasite ve müşterilerin en fazla 45 dakika oturması şartı ile açılması bekleniyor..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti 02:21

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti

Korona virüs vaka haritasında kırmızı renkteki Amasya’da polisler evleri dolaşıp rastgele ayakkabı sayısı fazla olanların ziline bastı. Vatandaşlardan önlem amacıyla misafir kabul etmemelerini istedi. 66 yaşındaki bir va..

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Yenikapı metrosunda kalabalık manzara dikkat çekti 02:03

Yenikapı metrosunda kalabalık manzara dikkat çekti

Korona virüs vaka sayılarının artış göstermesine rağmen vatandaşların İstanbul’da metrolarda oluşturduğu yoğunluk dikkat çekti...

Koronavirüs İstanbul'u sardı! 02:41

Koronavirüs İstanbul'u sardı!

TÜRKİYE'NİN YENİ KORONAVİRÜS HARİTASI BÖYLE... İSTANBUL İSE BU HAFTA DAHA DA KIRMIZI... ŞEHİRDEKİ VAKA SAYISI 2 AYDA 12 KAT ARTTI, 100 BİNDE 804'Ü GÖRDÜ...DURUM ENDİŞE VERİCİ AMA İSTANBULLULAR ENDİŞELİ Mİ? SHOW HABER YEN..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi- Koruma sağlıyor mu 07:25

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi-

Covid-19 pandemisinde Türkiye'de vaka sayıları artmaya başladı. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve korunma tedbirlerine uymak hala çok önemli. D vitamini, C vitamini ve Çinko'nun bağışıklık sistemi üzerindeki etkilerin..

Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor 06:43

Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor

Belçika’da korona virüs salgınında vaka sayılarındaki artış nedeni ile federal kurumlar kendi yetki alanlarındaki bölgelerde alarm seviyelerini yükselterek tedbirleri sıkılaştırdı...

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Koronaya rağmen! 01:38

Koronaya rağmen!

VAKA SAYILARI ALIP BAŞINI GİTTİ AMA ONLAR YİNE EĞLENCE PEŞİNDEYDİ. YURDUN DÖRT KÖŞESİNDEN EYVAH DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER PEŞ PEŞE GELDİ. İÇLERİNDE BİR TANESİ VARDI Kİ İZLEYİNCE SİZ DE PES DİYECEKSİNİZ..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Adana’nın risk haritası korkuttu 04:05

Adana’nın risk haritası korkuttu

Adana’da, son günlerde vaka sayılarındaki artışın ardından Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritası korkuttu. Haritayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken kentteki en risksiz bölgenin mezarlıklar olması dikkat..

Vakalardaki artış sürüyor 07:06

Vakalardaki artış sürüyor

VAKA SAYILARINDA ARTIŞ SEYRİ SÜRÜYOR..

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..