#Valiliği Önünde

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi 03:06

Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı 2 bin yakınına sucuk partisi düzenledi. Kızının ikinci düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ’da Ağaoğlu My Mountain Otelde ağırlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Ku..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Rutherford'dan Sürprize İzin Yok İzle 00:52

Rutherford'dan Sürprize İzin Yok İzle

Erkekler uzun atlamada son olimpiyat şampiyonu Greg Rutherford 8.25 metrelik derecesiyle rakibi Michel Torneus'un önünde şampiyonluğa ulaştı...

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle 01:48

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle

Giovinco Çarşamba akşamı Toronto FC'yi Orlando City karşısında 2-1'lik bir ev zaferi ile üçüncü düz kazanmak için bir parantez kurdu. İlk yarıda Giovinco'nun golleri geldi, ancak ilk yarıdan önce bir Kaká grevi, Orlando'..

Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu 10:30

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Gamze Taşkın sevgilisinin kendisine getirdiği tatlılarla podyuma çıktı ve yarışmacıların gözünün önünde yiyerek kimseye bir lokma vermedi. Keri..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ve Kaan'ın Kick Boks Performansı 06:33

Tarkan Ve Kaan'ın Kick Boks Performansı

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa 02:25

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Paraşütle Atladı Yüzüğü Taktı 00:47

Paraşütle Atladı Yüzüğü Taktı

Muğla'da yaşayan genç, paraşütle uçuş yapan sevgilisine yere indikten sonra evlenme teklif etti. Genç kız hazırlanan pankartın önünde diz çöken sevgilisine 'evet' dedi...

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo 02:19

Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo

Almanların Doğu Afrika'daki sömürge yönetiminin başkenti olan, Tanzanya'nın Bagamoyo kasabasındaki kalıntılar, sömürgecilik tarihinin kanlı ve çirkin yüzünü gözler önüne seriyor..

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı 00:37

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunun 95. kilometresinde meydan geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsü sürücüsü önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaraland..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı 00:45

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı

Çin'in 2010 ile 2012 yılları arasında Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA'in 20'ye yakın ajanını öldürdüğü ya da tutukladığı iddia edildi. New York Times'ta yer alan haberde bilginin kaynağı eski CIA çalışanları o..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Horon Oynayarak Fenerium Mağazasına Girmek 01:39

Horon Oynayarak Fenerium Mağazasına Girmek

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe'nin mağazası olan Fenerium'un önünde fotoğraf çekilmek istedi. Fenerium mağazısı çalışanları ise fotoğraf çekiminin yasak olduğunu söyledi ve olanlar oldu...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı 01:44

Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı

Mudanya'da bir restoranda oruç tutmayan baba-oğul 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Alkışlarlayaşıyorum'da yer alan açıklamaya göre; saldırganların imalı afiyet olsun sözüne seferi oldukları açıklamasını yapan baba-o..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceksen Del-Yusuftan Meleke İlginç Evlilik Teklifi 09:40

Evleneceksen Del-Yusuftan Meleke İlginç Evlilik Teklifi

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın İstediği Şatoya Kavuştu 00:23

Demet Akalın İstediği Şatoya Kavuştu

Demet Akalın İstediği Şatoya Kavuştu Attı Yine Havasını.Beykoz Civarında 7.000.000.00 Tl. Aldıkları Yeni Evlerini Önünde Çektirdiği Resimeri ise Hemen Sosyal Medyasından Paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 7 yıl önce