#Valiliği Önünde

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı! 00:39

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı!

Aynı anda meydana gelen iki korkunç kaza böyle görüntülendi. Rusya'da araç kamerası tarafından kaydedilen kazalarda hatalı sollama sonucu iki araç kafa kafaya çarpışırken bu kazayı izleyen sürücü önünde aniden duran kamy..

Ruh Hastası 00:10

Ruh Hastası

Metronun önünde bağıran ruh hastası arkadaşımız.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları 00:58

İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları

Amasya'da bir hastanede düzenlenen afet tatbikatı öncesinde ses sisteminin bozulması ve canlı okumak isteyen görevlinin de sözleri unutması üzerine İstiklal Marşı yarıda kaldı. Ses sisteminin bozulduğunu ve önünde yazılı..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Kastamonu’da Koca Dehşeti  1 Ölü, 1 Yaralı 02:48

Kastamonu’da Koca Dehşeti 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen ve sığınma evinde kalan eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde silahla vurarak öldürdü. Saldırıda bir kişi de yaralandı...

Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler! 00:34

Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler!

Güpegündüz çocuğunun gözleri önünde kadını yerlerde sürükleyip döven iki kadının görüntüleri sosyal medyada kendine geniş yer buldu. İskoçya'da sebebinin bilinmediği kavgada iki kadın, yerlerde sürükledikleri bir başka k..

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım 15:06

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar 00:26

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle aracın camını çekiçle kıran iki kardeş tarafından yolcuların gözü önünde darp edildi. O anlar aracın kamerasına yansırken, zanlılar çok g..

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü 06:49

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü

Matild Manukyan, Türkiye’de bir dönemin vergi rekortmeni genelev patroniçesiydi. Ayşe Arman 1992 yılında, göz önünde olmayı pek sevmeyen Manukyan’ın özel hayatına girmeyi başardı. İşte Manukyan imparatorluğunun öyküsü...

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:48

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Tutsak 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın Elif'e olan aşkını öğrenen Kenan, bu aşka engel mi olacak? Elif, Bahadır'ın evlilik teklifine ne cevap verecek?Elif'in varlığının kend..

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim 00:35

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim

Rusya'da meydana gelen kaza görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde sollama yapan bir aracın hemzemin geçitte kepçenin önünde durduğu görülüyor. Kepçe ise frene basmak yerine dire..

Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı 04:52

Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı

Bursa'da emekli bir polis memuru, pazarda kendisine mandalina seçtirmeyen iki pazarcıya kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan olayda biri ağır 2 pazarcı yaralandı...

Türbanlı Kadın Gemide Çok Güzel Oryantal Oynuyor 02:01

Türbanlı Kadın Gemide Çok Güzel Oryantal Oynuyor

Hiç utanmadan gemide herkesin önünde oynuyor..

  • JET TV tarafından
  • 4.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce