#Valiliği Önünde

Şehit İtfaiyeci Çebi İçin İtfaiyede Tören Yapıldı 01:28

Şehit İtfaiyeci Çebi İçin İtfaiyede Tören Yapıldı

Fatih'teki yangında şehit olan itfaiyeci Onbaşı Taner Çebi için İtfaiye Daire Başkanlığı önünde tören yapıldı...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Kuyruğuna Basılmış Kedi Gibi Miyavlayan Adam 00:28

Kuyruğuna Basılmış Kedi Gibi Miyavlayan Adam

Kedi adam olarak bir önce ki videosunu sizlere sunduğumuz adamın ikinci videosu geldi. Bu sefer bir durak önünde bekliyor ve gelenlere neden kuyruğuma bastınız diye çemkiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi 00:30

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi

Rusya'da bir polis memurunun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı. Polis memuru, dönüş yaptığı sırada motosikletinin kontrolünü yitirdi. Motosiklet bir anda hızlandı ve otomobilin önünde devrildi. Neyse ki otomobil hız..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçaklandı 08:03

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçakland

Beykoz’da bir kişi, aracını park ettiği boş arazide kendisinden para isteyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şehir eşkıyası tarafından insanların gözü önünde saldırıya uğrayan adam bir iş yerine sığındı. O anlar ..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güneş Enerjili Oyuncak Arabanın Mutsuz Finali 00:16

Güneş Enerjili Oyuncak Arabanın Mutsuz Finali

Oyuncak araba sahip olduğu güneş enerji paneli sayesinde önünde engel olmadığı sürece hiç durmadan devam ediyormuş. Solar hareket gücünden faydalanan minik arabanın serüveni kanalizasyon çukurunda son bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci 00:06

Samet Aybaba'nın Çılgın Gol Sevinci

Bazı olaylar gözümüzün önünde oluyor. Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzonspor bir şekilde birbiriyle kavgaya zorlanıp tartışma çıkarılırken bazı yerlerde farklı olaylar gerçekleşiyor dostlar.Az sonra son dakikalarda ..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:19

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu 02:43

İntihardan Sonra Cem Korkmaz'ın Babası İlk Kez Konuştu

Cem Korkmaz'ın oyuncu babası Muhittin Korkmaz, Acım çok büyük. Canımı kaybettim dedi. İnternette paylaştığı videolarla ünlenen Cem Korkmaz dün akşam Üsküdar'daki evinde intihar etmiş, cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp..

  • PengoTV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Protesto Eden Adam 01:35

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Prote

Mersin'de suçsuz yere ceza aldığını ileri süren bir kişi, protesto için adliye önünde abisinin aracına ateşe verdi. Alevler içinde kalan otomobil, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki 00:44

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'a ait Washington'daki otelin önünde toplanan kalabalık bir grup, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını slogan ve pankartlarla protesto etti...

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu 00:58

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu

Brezilya'da okul önünde bekleyen öğrenci ve velileri soymak için silahını çeken adam, izin gününde olup kızının etkinliği için okula gelmiş olan kadın polis memuru tarafından vurularak öldürüldü...

Ölmemek İçin Kadın Ve Çocukları Kendisine Siper Etti 01:25

Ölmemek İçin Kadın Ve Çocukları Kendisine Siper Etti

Mersin'de bir kişi, daha önce kendisini dolandırdığını iddia ettiği şahsı, bakkal dükkanının önünde silahla öldürdü. Ardından hayatını kaybeden şahsın ölmemek için zanlının eşi ve çocuklarını siper etmesi ise görenleri h..

Suç Üstü Yakaladıkları Tacizciyi Otobüste Bir Güzel Paralayan Kadınlar 02:01

Suç Üstü Yakaladıkları Tacizciyi Otobüste Bir Güzel Paralayan Kadınlar

İstanbul'da bir otobüste gerçekleşen olayda, iddialara göre bir kişi kadınların önünde fermuarını indirdi. Durumdan rahatsız olan kadınlar ise yapılan harekete karşı eyleme geçerek adamı bir güzel paralamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü 01:04

CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü

Kadıköy'deki AK Parti seçim irtibat bürosuna saldıran CHP üyesi Nurdan Kutmen, büronun önünde asılı olan AK Parti ve Türk bayraklarını nefretle sökmeye çalıştı. Gelen tepkilere aldırış etmeyen kadının o anki görüntüleri ..

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti 03:35

7 Kişinin Yaralandığı Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza, Aksaray-Ankara karayolunun 13’üncü kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyreden Oğuzhan K. (23) idaresindeki 06 EB 8451 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon haki..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma 05:58

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Apple, ürettiği son iPhone modellerinin dahili hafızalarını 16, 64 ve 128 GB olarak belirlemiş durumda. Günümüzde 16 GB hafızanın pek çok kullanıcıya yetmediğini ve iPhone’larda mic..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muharrem İnce Sinirini Vatandaşlardan Böyle Çıkardı 00:29

Muharrem İnce Sinirini Vatandaşlardan Böyle Çıkardı

Osmaniye'de miting yapan Muharrem İnce seçim otobüsünün önünde kendini bekleyenleri ite ite sahneye çıktı. Muharrem İnce'nin milletvekili aday listesinde kendisine yakın vekillerin aday yapılmamasına çok sinirli olduğu i..