#Valiliği Önünde

Çanağı Kıran Adam 00:21

Çanağı Kıran Adam

Evinin önünde motosikletini yıkayan adam, kova elinde evden çıkarken kaygan zemin yüzünden feci düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fren Yapan Tırı Fark Etmeyen Bisikletli 00:29

Fren Yapan Tırı Fark Etmeyen Bisikletli

Bisikletle gezintiye çıkan gurupta bisikletlilerden biri önünde giden tıra arka tampondan fazla yaklaşmış. Tır sürücüsü fren yapınca bisikletli tıra çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayrılmak istedi, öldürüldü! 01:51

Ayrılmak istedi, öldürüldü!

AYRILMAYA KARAR VERMİŞ, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KENDİSİNE YENİ BİR SAYFA AÇMIŞTI AMA KOCASI PEŞİNİ BIRAKMADI. BU SABAH ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ...

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu 00:46

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz kameralar önünde korona aşısını oldu. Maske takmaması dikkat çeken kralın hangi aşıyı vurulduğu açıklanmadı...

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak için nöbete katıldı 01:54

HDP önündeki eylemin 500'üncü gününde bir aile daha çocuğuna kavuşmak

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan ve 500'üncü gününe girilen oturma eylemine yeni bir aile daha katıldı...

Sultangazi Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramı 05:03

Sultangazi Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramı

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde kurulan çorba çeşmesinden vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu...

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!) 04:02

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!)

Videonun tamamen mizah amaçlı olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Videodaki hiç bir içerik, bir şahsa veya bir topluluğa hakaret amaçlı yapılmamıştır...

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı 01:18

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine, bir aile daha katıldı...

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, devlet düşmanı haindirler 01:56

Evlat nöbetindeki aileler HDP ve PKK'ya kin kustu- -Onlar din, ülke, d

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi, 559’uncu gününe girdi...

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....