#Valiliği Önünde

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

Bursa’da 10 katlı düğün pastasını çaldılar 02:32

Bursa’da 10 katlı düğün pastasını çaldılar

Bursa’da maket pasta yapan bir dükkanın önünde 2 yıldır sıcağa, soğuğa ve yağmura dayanan 10 katlı pasta hırsızlara dayanamadı. Küçücük arabanın tavanına yükleyerek pastayı çalan hırsızlar, güvenlik kameralarına yansıdı...

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı 00:45

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı

İstanbul'da yanan bir araç kahvehanenin önünde durdu, şoför inerek canını zor kurtardı. Ortaya çıkan tehlike, o sırada kahvehanede oyun oynayanların ise umurunda bile olmadı...

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için ..

  • Dizi TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

Mağaza Önündeki Cansız Mankeni Çalan Vatandaş 00:15

Mağaza Önündeki Cansız Mankeni Çalan Vatandaş

Şanlıurfa'da bir mağazanın önünde üzerinde elbise bulunan cansız mankenin çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karısının başına tabure ile vurdu! 01:55

Karısının başına tabure ile vurdu!

İzmir’in Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan T.Y. tutuklandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Yaşlılara bankamatik tuzağı! 02:05

Yaşlılara bankamatik tuzağı!

VİCDANSIZ DOLANDIRICI, ATM'LERİN ÖNÜNDE TUZAK KURDU. EMEKLİ, ENGELLİ, YARDIMA MUHTAÇ DEMEDİ... UTANMADAN, YÜZÜ KIZARMADAN, YARDIM BAHANESİYLE 38 KİŞİDEN YAKLAŞIK YÜZ BİN LİRA ÇALDI...

Duygu tacirleri iş başında! 03:44

Duygu tacirleri iş başında!

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÖNÜNDE YEMEK YER GİBİ YAPARAK, KENDİLERİNİ ACINDIRIYORLAR. ÜSTELİK BU DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ELLERİNE KURU EKMEK VERDİKLERİ ÇOCUKLARI DA ALET EDİYORLAR. DİLENCİLER BU KEZ İSTANBUL, BEYAZIT MEYDANI'NDA SHOW..

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor 01:16

İlkokuldan kaçırılan baldızı için evlat nöbetine devam ediyor

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerden Agit Demir, 12 yaşındayken zorla dağa kaçırılan baldızı için eylemini 9..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

ATM Değil Hırsız Yuttu 02:11

ATM Değil Hırsız Yuttu

PARA ÇEKERKEN DİKKAT, ÇÜNKÜ BAZI DOLANDIRICILAR ATM'LERİN ÖNÜNDE PUSUYA YATIP HIRSIZLIK YAPIYOR. SON OLAY ESENYURT'TA YAŞANDI, PARALARINI KAPTIRAN VATANDAŞLAR YARDIM İSTEMEK İÇİN POLİSE KOŞTU...

Başarısızlıkla Sonuçlanan Atlı Gösteri 00:07

Başarısızlıkla Sonuçlanan Atlı Gösteri

Meksika'da bir festivalde at üzerinde gösteri yapmak isteyen adam, önünde set oluşturan gençlerin üzerinden atlayamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Hırsızlarla Kapıda Karşılaştı 02:53

Hırsızlarla Kapıda Karşılaştı

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ EVİNE 2 HIRSIZ GİREN RUHİYE TEYZE , ONLARLA KAPININ ÖNÜNDE KARŞILAŞTI. KORKUDAN ÖYLE BİR BAĞIRDI Kİ HIRSIZLAR NASIL KAÇACAKLARINI BİLEMEDİ...

Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın 00:36

Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın

Uçakta bir kadın diğer yolcuların gözü önünde çıkardığı iç çamaşırını, yıkadıktan sonra elleriyle sıkarak kurulamış. Ardından da diğer yolcuların bakışları arasında havadaki klimaya doğru kaldırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yıldız Futbolcunun Kalçasına Tokatlayan Teyze 01:19

Yıldız Futbolcunun Kalçasına Tokatlayan Teyze

Crystal Palace - Everton maçında seyircilerin önünde Crystal Palace oyuncusunu boynundan tutan Everton futbolcusu Andersen, Crystal Palace taraftarı teyzemizden tokadı yemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Şoför kendini ambulansa kilitledi- Sağlık Bakanı buraya gelmezse aracı patlatırım! 12:09

Şoför kendini ambulansa kilitledi- Sağlık Bakanı buraya gelmezse aracı

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖNÜNDE SICAK DAKİKALAR.....

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Kıyam-et! 40:33

Kıyam-et!

Kıyamet düşünüldüğü gibi bir kelime değil mi? İnsan içsel yolculuğunu göz önünde bulundurarak kıyameti ve kıyam etme kavramını nasıl algılayabilir? Uyanış nasıl yanlış anlaşılıyor? Kişisel ve kolektif tekamül adına yapıl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkiye'nin Gıda Krizinin Arkasındaki Gerçekler! 09:00

Türkiye'nin Gıda Krizinin Arkasındaki Gerçekler!

Türkiye beslenmesinin önünde duran engeller..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 8 ay önce