#Valya iskam da me iskash Валя Искам да ме искаш 2018 müzik dinle

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

Ali Eyüboğlu İle Ece Erken Atıştı 01:00

Ali Eyüboğlu İle Ece Erken Atıştı

2018 Audi A7 Test Sürüşü..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Dakar Rallisinde İlginç Kurtarma Operasyonu 00:32

Dakar Rallisinde İlginç Kurtarma Operasyonu

Peru, Bolivya ve Arjantin’in ortak düzenlediği 2018 Dakar Rallisinde ilginç kurtarma operasyonu kameraya böyle yansımış efendim..

  • JET TV tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

Metin Hara'nın Ağzını Bıçak Açmadı Ünlü Yazar Sustu Kaldı 00:34

Metin Hara'nın Ağzını Bıçak Açmadı Ünlü Yazar Sustu Kaldı

Metin Hara-Adriana Lima aşkı magazin gündemini sallamaya devam ediyor. En son ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanlayan Hara, 2018'e de Adriana Lima'ya evlilik teklifi ederek girdi ve ilişkilerinde ciddi oldukların..

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Evi Burada Görebilirsiniz 02:12

Akıllı Evi Burada Görebilirsiniz

2018 Akıllı evi tanıtan güzel spikerimiz, hep beraber izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı 01:01

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Bora Egemen'in üstlendiği Hadi Be Oğlum filminin başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi yer alıyor. Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen: Bora Egemen Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Ali..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Biçici - Reaper  Film İzle 1:24:59

Biçici - Reaper Film İzle

Biçici - Reaper filminin konusu, Danny Trejo’nun “Ustura” (Machete) filmlerindeki performansına yeni bir boyut eklediği bu korku-aksiyon,hızlı kurgusu ve efektlerle süslü şiddet sahneleriyle öne çıkıyor. İyi seyirler dil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı 04:28

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor. Kars’a yapılacak olan yeni kampüse 20 milyon TL yatırım yapılacak...

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..

Türkiye yeni yıldan ne bekliyor? 04:02

Türkiye yeni yıldan ne bekliyor?

İhlas Haber Ajansı (İHA), 2018 yılına sayılı günler kala yurdun dört bir yanında vatandaşlara “Yeni yıldan ne bekliyorsunuz?” diye sordu. İşte Edirne’den Kars’a, Türkiye’nin yeni yıl dilekleri…..

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Kerimcan Durmaz Evinin Kapılarını İlk Kez Magazin D 'ye Açtı 25:51

Kerimcan Durmaz Evinin Kapılarını İlk Kez Magazin D 'ye Açtı

Ünlü Fenomen Kerimcan Durmaz Beykoz'daki 4 katlı muhteşem evinin kapılarını ilk kez canlı yayında Magazin D'ye açtı ve Emrah Günel ile çok özel bir söyleşi yaptı ....... Kerimcan Durmaz 19 Ocak 2018..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Tuncer Halay Komutanı Oldu 06:51

Mahmut Tuncer Halay Komutanı Oldu

Halay denilince akla gelen isimlerden ünlü türkücü Mahmut Tuncer, 2018 yılını halay yılı ilan ettiklerini ve 21. Halay Komutanı olarak Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde proje çalışmalarına başladıklarını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..