#Van büyükşehir belediyesine yönelik operasyonda

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı 01:24

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında RTÜK'e düzenlenen operasyonda, aralarında bir daire başkan yardımcısı ile üst kurul uzman ve uzman yardımcı..

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar 01:13

Kaçak Akaryakıtı Toprak Altına Sakladılar

Kars'ta düzenlenen operasyonda, 2 zanlı, toprak altındaki bir depoda sakladıkları 6 bin 650 litre kaçak akaryakıt ve kaçak içki, sigara ve parfüm ile yakalandı...

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

Fatma Şahin’den 80 bin Suriyeliye Vatandaşlık Açıklaması 20:11

Fatma Şahin’den 80 bin Suriyeliye Vatandaşlık Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin NTV’de Funda Görey’in sorularını yanıtladı. Şahin Suriyeliler için uyum projeleri ve 80 bin Suriyeliye vatandaşlık verilmesi konularını değerlendirdi...

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi 04:49

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, Kültürpark'ta başladı. 16 ülkenin madalya mücadelesi verdiği şampiyonadaki heyecan adeta nefesleri ke..

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a 5 Ay Hapis 00:10

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a 5 Ay Hapis

CHP'li belediyelerde sular durulmuyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş, bazı kararların büyükşehir belediye meclisinde gündeme alınmasını oylatmadığı iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırıldı....

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci 01:00

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci

Şanlıurfa'da engelli olduğu gerekçesiyle servis firmaları tarafından okula götürülmediği iddia edilen öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araç sayesinde eğitimine devam etmenin mutluluğunu yaşıyor...

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular 00:50

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular

Konya'da okul servisinin taşımak istemediği bedensel engelli Ebubekir'in okuma azmi yarıda kalmasın diye Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri gönüllü oldu. Zabıta ekipleri, haftanın üç günü genci, evind..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce