#Van da anaokuluna molotoflu saldırı

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Ağır Çekimde Kanguru Faresinin Yılandan İnanılmaz Kurtulma Anı 00:47

Ağır Çekimde Kanguru Faresinin Yılandan İnanılmaz Kurtulma Anı

Sinsice avını bekleyen çıngıraklı yılan kanguru faresinin saldırı alanına girmesi ile harekete geçiyor. Ancak şans fareden yana ve o an için yem olmaktan kurtuluyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle 03:11

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle

1993 yılında terör ögütünün Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyüne yönelik gerçekleştirdiği saldırı ile ilgili haber. Başbağlar köyü sakinlerinin saldırı hakkındaki röportajları. Recep Yazıcıoğlu'nun Başbağ..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Ayıya Saldıran Kartal 00:51

Ayıya Saldıran Kartal

Kendi alanında gezmekte olan ayıya hiç beklemediği bir anda saldırı geliyor. Ayı bir anda ne olduğunu anlamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu 01:11

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu

Venezuela'da Yüksek Mahkeme binasına saldırı düzenleyen polis helikopteri bulundu. Yetkililer helikopterin Vargas eyaleti kırsalında terk edilmiş halde bulunduğunu ve saldırıyı düzenleyen şüphelilerin arandığını duyurdu...

Pitbull Saldırısından Sağ Çıkan Kedi 01:00

Pitbull Saldırısından Sağ Çıkan Kedi

Amerika'da bir evin bahçesindeki kedi yoldan geçen iki pitbull tarafından saldırıya uğradı. Köpeklerin sahibi kadının çabaları da sonuç vermedi. Yaklaşık 1 dakika boyunca saldırı altında kalan kedi sağ kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakan Katliamının Gerçek Sebebi 03:15

Arakan Katliamının Gerçek Sebebi

Budist çeteler yine Arakanlı Müslümanları hedef almaya başladı. Yaklaşık 3 bin Müslümanın katledildiği biliniyor. Aslında bu yeni bir durum değil. Son birkaç yıldır devam eden saldırı zincirinin bir halkası. Peki Myanmar..

  • ANKA tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi 01:43

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi

ABD’nin Las Vegas kentinde müzik festivalini kana bulayan saldırı sonrası ölü sayısı 59’a yükseldi...

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi 00:45

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, Radikal PArti üyesi milletvekili Igor Mosiyçuk’un aracına bombalı saldırı düzenlendi Ukrayna’da politikacı ve gazetecilere yönelik işlenen siyasi saldırılara bir yenisi daha eklendi. Başke..

For Honor  Season 4 Aramusha Gameplay PS4 01:36

For Honor Season 4 Aramusha Gameplay PS4

The war between Knights, Vikings, and Samurai rages on in Season 4 Order & Havoc! Watch to learn more about Aramusha, a new hero joining the battlefield in season 4. Aramusha (Samurai Hybrid) – Wielding dual katanas, the..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi 10 Piyade Tüfeği 06:41

En İyi 10 Piyade Tüfeği

En İyi 10 Piyade Tüfeği ( Saldırı Tüfeği )..

  • BETA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı 01:48

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik bir grup bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı, masa ve sandalyelerle içeridekilere saldırdı. Saldırı sırasında kırılan camların üzeriZonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 5..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle 3:00:05

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle

5 film ödülü alan ve 6 film ödülüne aday gösterilen Meçhul Asker filminde; 1941 yılının haziran ayında bir makineli silah şirketi Sovyetler Birliğine saldırı düzenlemek için Finlandiya devleti tarafından işe alınır. Şirk..

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..